Päiväkerho 2-5 -vuotiaille

Veikkolan seurakuntakoti

Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Tutut, turvalliset ja koulutetut lastenohjaajat ovat vanhempien kasvatuskumppaneita. Lapsiryhmät ovat pieniä ja ohjaajalla on aikaa kohdata lapsi myös yksilöllisesti.

Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Ryhmässä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi.

Jokaisella kerhokerralla on vapaata leikkiä ja hartaushetki. Leikissä aikuinen on läsnä ja saatavilla. Hartaudessa ihmetellään ja jutellaan yhdessä, kuunnellaan, katsellaan, rukoillaan ja lauletaan. Liikkuminen, ulkoilu,  käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat päiväkerhon arkea. Eväshetkessä syödään kotoa reppuun pakatut eväät.

Päiväkerho rakentaa myös lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.