Päiväkerho 2-5 -vuotiaille

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Tutut, turvalliset ja koulutetut lastenohjaajat ovat vanhempien kasvatuskumppaneita. Lapsiryhmät ovat pieniä ja ohjaajalla on aikaa kohdata lapsi myös yksilöllisesti.

Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Ryhmässä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi.

Jokaisella kerhokerralla on vapaata leikkiä ja hartaushetki. Leikissä aikuinen on läsnä ja saatavilla. Hartaudessa ihmetellään ja jutellaan yhdessä, kuunnellaan, katsellaan, rukoillaan ja lauletaan. Liikkuminen, ulkoilu,  käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat päiväkerhon arkea. Eväshetkessä syödään kotona reppuun pakatut eväät.

Päiväkerho rakentaa myös lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

lastenohjaaja Masala, Veikkola

Masala ja Veikkola Päiväkerhot 2-3 -vuotiaat sekä kaakaokerhot Masalan ja Veikkolan alue

Masala ja Veikkola

Päiväkerhot 2-3 -vuotiaat

Kaakaokerhot

lastenohjaaja Masala, Veikkola

Päiväkerhot 2-3 vuotiaat ja kaakaokerhot. Masala ja Veikkola.

Päiväkerhot 4-5 vuotiaat, kaakaokerhot. Masala ja Veikkola

katsomuskasvatuksen mentori (ev.lut.)
Veikkola

Varhaiskasvatus, Veikkola

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.