Levähdä vähän - hiljaisuuden ilta keskustan seurakuntatalolla

su 8.4. kello 17.00 - kello 19.00

Levähdä vähän - hiljaisuuden ilta keskustan seurakuntatalolla Keskustan seurakuntatalo

Rauhoita mielesi psalmien ja musiikin hoitavassa levossa

Levähdä vähän!

Miltä tuntuu sulkea silmät ja vain kuunnella musiikkia, raamatuntekstiä ja hiljaisuutta?
Viime vuonna levähdimme Kirkkonummen eri kirkoissa. Näille hetkille toivottiin jatkoa.

Voit konkreettisesti heittäytyä lepoon, ota halutessasi mukaan oma makuualusta ja viltti. Lepoon sinua johdattavat psalmien hoitavat sanat, rukoukset sekä huilu- ja pianosävelet. Mukana ovat kanttori Mari Sirén ja pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen.

Yhteisen hetken (klo 17–18) jälkeen on mahdollisuus jatkaa omaa hiljentymistä ja lepoa luontoaiheisten rukousten ja tunnelman äärellä. Voit myös tutustua psalmitekstiilinäyttelyyn, keskustella papin kanssa tai pyytää esirukousta.

Keskustan seurakuntatalo

Kesäkonsertti

Kolmen lauluyhtyeen sveitsiläis-suomalaisessa yhteiskonsertissa kuullaan monipuolista naiskuoromusiikkia

Kirkkonummen kirkko

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.