Levähdä vähän - hiljaisuuden ilta keskustan seurakuntatalolla

su 8.4. kello 17.00 - kello 19.00

Levähdä vähän - hiljaisuuden ilta keskustan seurakuntatalolla Keskustan seurakuntatalo

Rauhoita mielesi psalmien ja musiikin hoitavassa levossa

Levähdä vähän!

Miltä tuntuu sulkea silmät ja vain kuunnella musiikkia, raamatuntekstiä ja hiljaisuutta?
Viime vuonna levähdimme Kirkkonummen eri kirkoissa. Näille hetkille toivottiin jatkoa.

Voit konkreettisesti heittäytyä lepoon, ota halutessasi mukaan oma makuualusta ja viltti. Lepoon sinua johdattavat psalmien hoitavat sanat, rukoukset sekä huilu- ja pianosävelet. Mukana ovat kanttori Mari Sirén ja pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen.

Yhteisen hetken (klo 17–18) jälkeen on mahdollisuus jatkaa omaa hiljentymistä ja lepoa luontoaiheisten rukousten ja tunnelman äärellä. Voit myös tutustua psalmitekstiilinäyttelyyn, keskustella papin kanssa tai pyytää esirukousta.

Kirkkonummen kirkko

Värinä -kuoro ja soitinyhtye