Ensi kertaa vanhemmaksi

Laajakallion kerhotilat

Kerho on kohtaamispaikka kotona lapsiaan hoitaville aikuisille ja heidän vauvaikäisille ensimmäisille lapsilleen. Tutustumme samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin ja saamme voimia arkeen.

Ensi kertaa vanhemmaksi -ryhmässä isät ja äidit ensimmäisen lapsen kanssa pääsevät tapaamaan toisiaan ja jakamaan vauvaperheen arkeen liittyviä iloja ja haasteita. Ohjaajana toimii seurakunnan lastenohjaaja.

Kerhon ohjelma koostuu keskusteluista sekä laululeikeistä ja muista  toiminnallisista tuokioista. Vanhempien keskustelunaiheet valitaan yhdessä ryhmäläisten kanssa. Joka kerralla on myös vauva-vanhempi -ryhmälle suunniteltu hartaushetki.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua.

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.