G.FAURÈ: REQUIEM

ke 28.3. klo 19 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko

Kirkkonummen kamarikuoro

Kirkkonummen kamariorkesteri

ElsaTarjanne,sopraano                                                                                          Pekka Johnsson, baritoni

liput 20 € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

vapaapäivät to, pe

Keskustan aluetyö.

Johdettavat ryhmät: Nuorisokuoro Merituuli, Seurakuntakuoro ja St. Michael Brass

Kirkkonummen kirkko

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.