Tule ystäväksi! Jukka Salmisen lasten konsertti

la 24.3. kello 16.00 - kello 17.00

Tule ystäväksi! Jukka Salmisen lasten konsertti Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Lauluntekijä Jukka Salminen laulaa ja laulattaa lapsia ja lapsenmielisiä. Mukana laulamassa Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan lapsikuorot Joutsen, Pääskyset ja Tähti. Vapaapääsy. Kolehti yhteisvastuukeräykseen.

Jukka Salminen on säveltänyt ja sanoittanut lukuisia rakkaiksi tulleita lasten lauluja, joiden parissa eri-ikäiset ovat voineet yhdessä ihmetellä ja ihastella elämää Luojan luomassa maailmassa. Tervetuloa viettämään mukava musiikkihetki yhdessä. Tilaisuudessa kerätään kolehti yhteisvastuukeräykseen, joka tänä vuonna torjuu nälänhätää kotimaassa ja maailman katastrofialueilla.

Ilona Nyman
johtava kanttori

Keskustan seurakuntatalo

Sunnuntailounas

Tule herkulliselle sunnuntailounaalle yksin tai perheesi kanssa!

Keskustan seurakuntatalo

Lähetystilaisuus

Lähetyslounas ja -tilaisuus kaikenikäisille.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Päiväkerho 2-5 -vuotiaille

Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Tutut, turvalliset ja koulutetut lastenohjaajat ovat vanhempien kasvatuskumppaneita. Lapsiryhmät ovat pieniä ja ohjaajalla on aikaa kohdata lapsi myös yksilöllisesti.