Kaakaokerho koululaisille

Veikkolan seurakuntakoti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaakaokerho on 1-3-luokkalaisten toiminnallinen kerho. Kaakaokerhoja kokoontuu Laajakalliossa , Masalassa ja Papinniityssä 1-3 –luokkalaisille. Vapaita kerhopaikkoja voi hakea jatkuvalla haulla.

Kaakaokerhossa leikitään, pelataan, askarrellaan, lauletaan, liikutaan, ulkoillaan ja hiljennytään. Kerholaisille tarjotaan pieni välipala.

Kerho on maksuton. Kaakaokerhoon haetaan hakulomakkeella nettisivuillamme. Voit ilmoittaa lapsesi ensisijaisesti yhteen kerhoon.

lastenohjaaja Masala, Veikkola

Masala ja Veikkola Päiväkerhot 2-3 -vuotiaat sekä kaakaokerhot Masalan ja Veikkolan alue

Masala ja Veikkola

Päiväkerhot 2-3 -vuotiaat

Kaakaokerhot

lastenohjaaja Masala, Veikkola

Päiväkerhot 2-3 vuotiaat ja kaakaokerhot. Masala ja Veikkola.

Päiväkerhot 4-5 vuotiaat, kaakaokerhot. Masala ja Veikkola

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.