Perhetupa

Pyhän Matteuksen kirkko

Perhetupa on kohtaamis- ja puuhailupaikka lapsille ja heitä hoitaville aikuisille yhdessä. Perhetupaan voi tulla joustavasti aukioloaikoina.

Perhetuvassa on perheiden kanssa suunniteltua ohjattua toimintaa lapsille ja vanhemmille yhdessä. Kerhossa leikitään ja pelaillaan, askarrellaan ja maalaillaan, liikutaan ja lauletaan laululeikkejä sekä ihmetellään asioita hartaushetkissä n. klo 10.20.

Noin kerran kuussa aikuisilla on mahdollisuus keskusteluun ryhmässä. Lapsille järjestetään omaa ohjattua toimintaa aikuisten keskustelun ajaksi.

Perheet Masala ja Veikkola. Verkostot

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.