Eläkeläisten raamattupiiri

Keskustan seurakuntatalo

Eläkeläisille tarkoitettu raamattupiiri.

Päivällä kokoontuva eläkeläisten raamattupiiri. Raamattua tutkitaan tuoreella, innostavalla tavalla. Piirissä tutustuu uusiin ihmisiin ja saa arkeen voimia, eväitä.

Aluksi kahvitellaan puoli tuntia. Sitten tutkitaan Raamattua ja rukoillaan tunti. Uudet jäsenet otetaan aina lämpimästi vastaan.

Piirin jäsen kertoo: ”Koska olen yksin elävä, on virkistävää tavata ennestään tuttuja, mutta myös uusia ihmisiä, joilla on yhteinen kiinnostuksen kohde eli Jumala ja Raamattu.

Yhteinen kahvihetki mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen, jolloin jokainen voi halutessaan kertoa omia kuulumisiaan. Kristittyjen keskinäisen yhteyden kokeminen on voimistavaa.

Jonkin Raamatun kirjan systemaattinen lukeminen ja yhdessä tutkiminen antaa uusia oivalluksia sekä syventää Raamatun tuntemista.

Myös rukous on erittäin tärkeää raamattupiirissä. Rukoilemme henkilökohtaisten asioiden, seurakunnan, Suomen ja koko maailman puolesta.”

Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu