Eläkeläisten raamattupiiri

ti 30.1. kello 12.30 - kello 14.00

Keskustan seurakuntatalo

Eläkeläisille tarkoitettu raamattupiiri.

Päivällä kokoontuva eläkeläisten raamattupiiri. Raamattua tutkitaan tuoreella, innostavalla tavalla. Piirissä tutustuu uusiin ihmisiin ja saa arkeen voimia, eväitä.

Aluksi kahvitellaan puoli tuntia. Sitten tutkitaan Raamattua ja rukoillaan tunti. Uudet jäsenet otetaan aina lämpimästi vastaan.

Piirin jäsen kertoo: ”Koska olen yksin elävä, on virkistävää tavata ennestään tuttuja, mutta myös uusia ihmisiä, joilla on yhteinen kiinnostuksen kohde eli Jumala ja Raamattu.

Yhteinen kahvihetki mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen, jolloin jokainen voi halutessaan kertoa omia kuulumisiaan. Kristittyjen keskinäisen yhteyden kokeminen on voimistavaa.

Jonkin Raamatun kirjan systemaattinen lukeminen ja yhdessä tutkiminen antaa uusia oivalluksia sekä syventää Raamatun tuntemista.

Myös rukous on erittäin tärkeää raamattupiirissä. Rukoilemme henkilökohtaisten asioiden, seurakunnan, Suomen ja koko maailman puolesta.”

 


Ota yhteyttä

Ritva  Karikoivu
aikuis- ja lähetystyön sihteeri
 

Katso myös

to 22.3. klo 10.00 -12.00

Veikkolan seurakuntakoti

Rukouspiiri

Aikuisille tarkoitettu rukouspiiri.
to 22.3. klo 13.00 -15.00

Keskustan seurakuntatalo

Lähetyspiiri

Aikuisille tarkoitettu lähetyspiiri
to 22.3. klo 18.00 -20.00

Pyhän Mikaelin kirkko

Pääsiäiskuoro

Kaikille avoin pääsiäiskuoro joka harjoittelee kolmena torstaina ennen pääsiäisyön esiintymistä 31.3. Tuo oma soitin mukaan!