Naisten raamattupiiri

Keskustan seurakuntatalo

Naisille tarkoitettu raamattupiiri

Raamattu, Jumalan Sana, tuo iloa ja turvaa elämään! Olet tervetullut piiriin lukemaan Raamattua ja tutustumaan sen lupauksiin yhdessä toisten kanssa. Tällä hetkellä käymme läpi 1. Korinttilaiskirjettä. Seuraavaksi aloitamme tutustumisen Ilmestyskirjaan. Luemme siitä yhden luvun kerrallaan ja  keskustelemme sen herättämistä ajatuksista.   Piirissä rukoilemme kaikkien piiriläisten puolesta, ja sinne voit tuoda myös omia esirukouspyyntöjä.

Piiristä vastaa Pirjo Selesvuo-Koskinen ja Riitta Kallio.

Piiriläisten vastauksia kysymyksiin, mitä tämä raamattupiiri merkitsee minulle ja miksi käyn juuri tässä pienryhmässä:

• Saan piiristä lohdutusta ja voimaa elämääni. Tulee tyhjä olo, jos en pääse piiriin. Piiri on minulle niin tärkeä, että poisjäämiseen on oltava aivan pakottava este.

• Piiri on minulle hengellisen elämän tukipilari. Pelkkä arjessa eläminen tekee elämän kapeaksi.Piirissä koen toisen todellisuuden.

• Minulle tärkeää on yhteinen rukous.

• Yhdessä luettuna Raamatun teksti avautuu paremmin kuin yksin kotona.Toisen kertomana saa Raamatun sanasta itselleenkin ravintoa.

• Koska en sairauteni takia pääse kirkkoon messuun, voin piirissä kokea seurakuntayhteyttä.

• Piiristä olen saanut hyviä ja luotettavia ystäviä. Piirissä toteutuu Raamatun kehotus: ”kantakaa toistenne kuormia” ja ”itkekää itkevien kanssa”. Myös yhteinen ilo on aitoa.

• Piiriin on ihana tulla, sillä siellä on turvallinen ilmapiiri ja lämmin henki, ja piiriläisten kesken vallitsee luottamus. Saan olla siellä oma itseni ja saan sanoa siellä oman mielipiteeni. Myös epäillä saa. Tuntuu, että Jeesus itse on Pyhän Hengen kautta meidän kanssamme.

• ”Oli ihana johdatus, että löysin tällaisen piirin”, sanoivat kolme viimeksi piiriin liittynyttä.

Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu