Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskuksessa voi keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvistä asioista. Keskustelemaan voi tulla yksin, puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

Keskusteluja käydään esimerkiksi yhteiselämän ristiriitoihin, perheongelmiin, nuorten vaikeuksiin tai muihin ongelmatilanteisiin
liittyvistä asioista.

Käynnit ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Ajanvaraus puhelimitse 0400 889 315.

Keskuksen osoite on Toritie 3. Veikkolassa vastaanotto sijaitsee Veikkolan seurakuntakodissa, Kisapolku 1.Keskus palvelee myös Inkoon ja Siuntion kuntalaisia.

• johtava perheneuvoja Anja Saloheimo
  • perheneuvoja Pirjo Kettu

sähköposti:

Työntekijät antavat myös työnohjausta ja muuta alan kysymyksiin liittyvää koulutusta.

Kirkkonummen perheasiain neuvottelukeskusta ylläpitävät Kirkkonummen seurakunnat.
___________________________________________________________________________________
Artikkeleita

Linkkejä www-sivuille