Päivän Sana 25.07.2017
Jos te noudatatte lain kuningaskäskyä niin kuin se Raamatussa on: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi", te teette oikein. Mutta jos te erottelette ihmisiä, te teette syntiä.

Jaak. 2:8-9

Ystävänpäivänä lauletaan yhdessä

Ystävänpäivänä 14.2. klo 17 Kirkkonummen kirkossa lauletaan Lasten virsikirjasta.

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta klo 17 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa lauletaan uuden Lasten virsikirjan lauluja. Laulukirjassa on myös tuttuja evergreenejä.

Yhteislaulujen lomassa seurakunnan lapsikuorot Pääskyset ja Muksut esittävät omat ystävänpäivätervehdyksensä. Myös muskarilaisia on mukana opettajansa Maria Laakson kanssa.

– Yhdessä on mukava laulaa ja tilaisuus järjestetäänkin yleisön pyynnöstä, kertoo kanttori Mari Sirén, joka johtaa keskustan alueen lapsikuoroja.

– Kauneimmat joululaulut on niin suosittu tilaisuus, että päätimme järjestää mahdollisuuden laulaa yhdessä myös ystävänpäivänä, Mari Sirén jatkaa.

– Lapsikuorolaiset osallistuvat innokkaasti harjoituksiin, joten on mukavaa kutsua vanhemmat ja kaikki ystävät laulamaan heidän kanssaan.

Lasten virsikirja sisältää lauluja, jotka Masalan alueen kanttori Ilona Nyman on säveltänyt ja sanoittanut. Seurakunnan kerhoissa uusi virsikirja on otettu innolla käyttöön. Kerhoissa lapset ovat ohjaajien johdolla jo laulaneet ystävänpäivänä laulettavia lauluja, joten sunnuntaina laulu varmasti raikaa.

Leena Salmensaari

Julkaistu 4.2.2016 21:21 | sivu pävitetty 4.2.2016 klo 21:26:47