Päivän Sana 27.07.2017
Anna Jumalalle uhriksi kiitos,
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Vivamon jouluvaelluksesta alkaa oikea joulu

Vivamon jouluseimessä Jeesus-lasta näyttelee ihan oikea vauva.Virpi Miettisen perheessä Vivamon Jouluvaellus on ollut jo vuosien ajan oikean joulun alku. Kolmen kouluikäisen lapsen ja yhden lemmikkikilpikonnan perheessä joulun odotus alkaa usein jo lokakuussa. Silti vasta retki Vivamoon palauttaa mieleen, mistä joulussa on kyse.

Virpi Miettinen kertoo:

Kahden tuhannen vuoden takaiset tapahtumat tulevat hämärässä talvi-illassa keskellemme. Saamme kokea ”ihmeellisen Ilon” kaikilla aisteillamme: sitä välittävät valot, äänet, tuoksut.

Vaelluksella kohtaamme vauvaa viimeisillään odottavan Marian ja Joosefin yösijaa etsimässä. Näemme enkelten ilmestymisen paimenille pimeässä yössä ja äitinsä sylissä nukkuvan Jeesus-lapsen. Talli tuoksuu ja eläinten turkit ovat pehmeitä.

Nukkuuko Jeesus-vauva?

Jouluvaellukseen sisältyy aina pientä jännitystä. Sataako lunta?  Saadaanko silittää aasia?  Nukkuuko Jeesus-vauva?

Aina on Jouluvaellukseen liittynyt myös joku pieni tai suuri ihme, tai ainakin sellaiselta se meistä vaeltajista on tuntunut.

Viime vuonna kotoa Kirkkonummelta lähtiessämme satoi vettä, maa oli ankean musta ja märkä.  Kun aloimme lähestyä Lohjaa, sade alkoi hiljalleen muuttua pehmeäksi lumisateeksi.  Vivamoon tullessamme maassa oli jo kaunis valkea lumikerros.  Aivan kuin Taivaan Isä itse olisi viimeistellyt Jouluvaelluksen lavastuksen.

Virpi Miettinen

Retki Vivamon jouluvaellukselle

Su 16.12.

Bussikuljetus Vivamoon:

• Kirkkonummen keskustan seurakuntatalo klo 11.15
  • Masalan Sepän koulun parkkipaikka klo 11.30
  • Veikkolan koulun parkkipaikka klo 12

Vaellus alkaa klo 13 ja kestää noin tunnin. Vaelluksen jälkeen tarjolla joulupuuroa.

Hinta 15 € sisältää kuljetuksen, vaelluksen ja joulupuuron. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen 3.12. mennessä:

• tekstiviestillä  050 306 2727

Varaudu lämpimin vaattein ja jalkinein, jouluvaellus tapahtuu ulkona.

Julkaistu 27.11.2012 11:15 | sivu pävitetty 27.11.2012 klo 11:22:43