Päivän Sana 22.07.2017
Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät.

Ef. 2:19

Verson Loppiaiskonsertti: Tietäjä-kuninkaiden lahjat

Tietäjät toivat Jeesus- lapselle oman kulttuurinsa kallisarvoisimpia lahjoja. Kuva seimiasetelmasta kauppakeskus Kirsikan galleriakäytävässä.

Tietäjä-kuninkaat tutkivat ennustuksia, vieraankin kulttuurin pyhiä kirjoituksia. Tietäjät olivat eri kansojen edustajia, jotka olivat valmiita kumartamaan vieraan vallan vastasyntynyttä kuningasta.

Poikkeuksellisen kirkkaan tähden alla, rauhanruhtinaan seimen äärellä kohtasivat eri kulttuurit toisensa kunnioituksen ilmapiirissä. Se on kaunis kuva, josta jokainen unelmoi: rauha kansojen välillä. Joulutähden valo säteilee kaikille kansoille.

Joululauluja eri kulttuureista

Joulun sanomaa lauletaan joka puolella maailmaa. Jokainen kulttuuri lahjoittaa näin vastasyntyneelle Jeesus-lapselle parhaat lahjansa, niin kuin tietäjä-kuninkaat kerran Betlehemissä. Joululauluja kuunnellessa ja laulaessa voi hetkeksi päästä joulutähden alle kokemaan rauhaa kansojen välillä.

Laulu- ja soitinyhtye Verso on kerännyt Loppiaiskonserttiinsa jouluisia lauluja eri maista. Ohjelmassa on muun nuassa Ariel Ramírezin Navidad Nuestra -sarjan lauluja. Navidad Nuestra tarkoittaa meidän joulumme.

Sarjan eräässä laulussa tietäjä-kuninkaat tuovat Jeesukselle lahjaksi hunajaa, marjoja ja lämpimän ponchon. Mitähän muuta Jeesus lapsi saa lahjaksi suomalaisen joululaulun mukaan? Tule konserttiin, niin saat tietää!

Laulu- ja soitinyhtye Verson Loppiaiskonsertti

Keskustan seurakuntatalo

Pe 6.1 klo 18
Ohjelma 5 € Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen.
Huomaa! Paikka vaihtunut Masalan kirkon remontin vuoksi.

Julkaistu 27.12.2011 06:35 | sivu pävitetty 30.12.2011 klo 17:10:52