Päivän Sana 23.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Uusi laulu- ja soitinyhtye nuorille aikuisille ja työikäisille

Mari Sirén (vas.), Johanna Siltala ja Heidi Namuhuya ovat perustamassa uutta yhtyettä.

Tammikuun 12. päivänä starttaa seurakunnassa uusi Nuorten aikuisten ja työikäisten laulu- ja soitinyhtye. Idea yhtyeestä lähti siitä, että monet ovat olleet kiinnostuneita ryhmästä, joka ei olisi nuorisokuoro eikä seniorikuoro.

– Ikärajaa emme halua laittaa liian tiukaksi, mutta ensisijaisesti suuntaamme yhtyeen niille, jotka eivät ole vielä syystä tai toisesta löytäneet paikkaansa nykyisistä seurakunnan kuoroista, toteaa kanttori Mari Sirén, yksi idean äideistä.

Yhtyeen ensimmäinen kokoontuminen on 12.1. klo 18 keskustan seurakuntatalolla. Ensimmäisellä kerralla kootaan ajatuksia ja unelmia yhteen sekä suunnitellaan kevään toimintaa. Toki jo vähän lauletaankin.

Tarkoitus ei ole harjoitella joka viikko, sen sijaan ryhmä harjoittelee joskus esimerkiksi kolme tuntia kerrallaan vaikka jonkun kotona. Harjoituksia voi johtaa joku muukin kuin kanttorin.

– Lapsenkin voi ottaa mukaan, jos tarve niin vaatii, iloitsee Sirén.

Klassisesta gospeliin

– Hartaudet kuuluvat myös toimintaan, sillä keskinäisellä hengellisellä yhteydellä on kuorossakin suuri merkitys, kertoo pastori Johanna Siltala.

– Yksi hieno esiintymismahdollisuus keväälle on varmasti tiedossa, pääsiäisyön messu Kirkkonummen kirkossa. Toivon, että saamme uudella yhtyeellä siitä ikimuistoisen juhlahetken yhdessä Tuomastiimin kanssa, Siltala jatkaa.

Yhtyeen ohjelmisto tulee olemaan monipuolinen, klassisesta gospeliin.

– Teemme musiikkia vakavalla otteella mutta emme ryppyotsaisesti. Mukavaa täytyy olla ja kynnyksen tarpeeksi matala kaikille, Mari Sirén painottaa.

Nuorten aikuisten ja työikäisten laulu- ja soitinyhtye

1. kokoontuminen ma 12.1. klo 18

, Seurakunnantie 1