Päivän Sana 26.07.2017
Joka ei toista armahda, saa itse armottoman tuomion, mutta joka armahtaa, saa tuomiosta riemuvoiton.

Jaak. 2:13

Naisten iltapäivä: Uskomattomia naisia

Merja Kauppinen tekee maailman naisten elämää näkyväksi draaman keinoin. Kuva: Raili Paul / SANSA.– Uskomaton Jumala luo uskomattomia naisia.  Juuri naiset synnyttävät uutta elämää ja yhdistävät eri sukupolvia, sanoi kansainvälisen Hanna-työn äiti Marli Spieker vieraillessaan Suomessa uskomaton nainen -konferenssissa.

Äidit ja isoäidit ottavat lapsensa ja lastenlapsensa syliin. Tädit, hoitajat ja opettajat kasvattavat lapsia ja rohkaisevat heitä elämään. Tulevaisuus on naisten käsissä.

Jokainen nainen on Jumalan luoma ihme. Aina emme itse ymmärrä sitä. Kuitenkin Jumala rakastaa jokaista luomaansa naista.

Hanna-työ puolustaa heikoimmassa asemassa olevia naisia

Mediajärjestö vie evankeliumia sähköisen median välityksellä ympäri maailmaa juuri sinne, missä sitä ei muuten kuultaisi. tavoittaa erityisesti naisia, jotka kokevat ettei heillä ole arvoa. Radio-ohjelmat ja rukoukset voivat muuttaa naisten elämää.

Kirkkonummen Hanna-piiriläiset järjestävät nyt oman Uskomaton nainen -iltapäivän. Suomalaisetkin naiset kaipaavat vakuutusta siitä, että olemme Jumalan silmissä kauniita ja arvokkaita. Me voimme myös auttaa muita naisia ympäri maailmaa.

Kirkkonummen naisten iltapäivään saapuu vieraaksi mediatoimittaja Merja Kauppinen Sanansaattajista, joka tekee draaman keinoin eri maanosissa elävien naisten tarinoita näkyväksi.

Naisten iltapäivä

Su 3.11. klo 14

Mukana iltapäivässä:

• mediatoimittaja Merja Kauppinen, SANSA
  • Chorus Michaelis -kuoro
  • laulaja Mirja Poikkeus
  • kanttori Mari Sirén
  • pastori Johanna Siltala
  • Sari Palmu ja muita kirkkonummelaisia naisia
  • Esillä Liisa Ryynäsen ikoneita sekä maalauksia eri sukupolvien naisista.

Kahvitarjoilu tilaisuuden aluksi.

Vapaaehtoinen kahvimaksu maailman naisten ja Hanna-työn hyväksi.

Julkaistu 23.10.2013 11:21 | sivu pävitetty 29.10.2013 klo 11:55:25