Päivän Sana 23.07.2017
Jeesus sanoi: "Yksi sinulta puuttuu. Mene ja myy kaikki, mitä sinulla on, ja anna rahat köyhille, niin sinulla on aarre taivaassa. Tule sitten ja seuraa minua."

Mark. 10:21

Tuula Leppämäki: Kiitos ja näkemiin!

Tuula Leppämäki siirtyy Joutsan kirkkoherraksi. Hän jää kaipaaman Kirkkonummen upeita merimaisemia.

Seurakunnan kappalainen Tuula Leppämäki siirtyi kesäkuun alussa Keski-Suomeen Joutsan kirkkoherraksi. Tuula toimi Kirkkonummella pappina yli kaksitoista vuotta.

Tuulan lähtötervehdys

”Viime vuoden joulukuussa avasin ohimennen Kotimaa-lehden. Huomasin avoinna olevan Joutsan seurakunnan kirkkoherran viran. Kiinnostuin heti ja hain paikkaa.

Nyt minulla on valtakirja Joutsan seurakunnan kirkkoherran virkaan.

Joutsaan muutto tarkoittaa surutyötä. Vaikeinta on luopua ihmisistä. Tapaamiset ihmisten kanssa kirkollisissa toimituksissa ja rippikoulutyössä ovat olleet mieleenpainuvan rehellisiä ja rakentavia.

Seurakuntayhteyden kannalta antoisimpien messujeni joukkoon kuuluvat kaikki rippikoululaisten työntekijän avustuksella johtamat iltakirkot.

Ne, jotka ovat pyytäneet minulta kirkollista toimitusta, ja joille olen sen luvannut, voivat ottaa yhteyttä Joutsan seurakuntaan.

Kiitos jokaisesta kohtaamisesta! Olette kaikki olleet minulle tärkeitä elämäni matkakumppaneita. Jätän seurakunnan siinä uskossa, että tapaamme Jumalan luona Taivaan kodissa."

Tuula Leppämäki

Elämä jättää jäljet.

Kohtaamiset hiovat särmiä,

keskustelut muokkaavat maaperää,

erimielisyydet haastavat kasvuun,

jaettu kipu avartaa sydäntä,

yhteinen nauru kantaa ikävän yli.

Mikään ei mene hukkaan.

Kaikki yhdessä vietetty aika on tallella.

Kaikki rakkaus kantaa hedelmää,

ja itsekkyyden luomiin haavoihin