Päivän Sana 22.07.2017
Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät.

Ef. 2:19

Tulta-tapahtumassa gospelrockia ja hiljentymistä

Nuorten ja nuorten aikuisten Tulta-tapahtuma tarjoilee perjantaista lauantaihin musiikkia, yhdessäoloa ja tietoa lähetystyöstä.

Tulta-tapahtuman ohjelmaan kuuluu Liekki palaa -musikaali sekä gospelbändejä. Musikaali ja konsertit esitetään Gesterbyn koululla. Tapahtumassa juhlitaan 150-vuotiasta suomalaista lähetystyötä.

Lauran ja Jonin näkemykset törmäyskurssilla, rooleissa Henna Simojoki ja Osmo-Matias Ojanen. Kuva: Jarmo Kulonen.

Perjantaina Liekki palaa

Perjantai-illan -musikaali kertoo Lauran ja Jonin rakkaustarinan. Se on kahden hyvin erilaisen ihmisen kohtaaminen. Toinen tahtoo parantaa maailmaa – toinen tehdä uraa.

Musikaalin tekijät ovat näyttämötaiteen ammattilaisia. Lavalla nähdään sekä musiikkiteatterin ammattilaisia että nuoria harrastajia.

Ennen musikaalin alkua illan juontaja, koomikko Mikko Vaismaa haastattelee Marko Hansliania ja Pentti Mentua. Molemmat ovat toimineet lähetystyössä.

Lauantaina gospelrockia

Gospelbändi Exitin keulahahmo on Pekka Simojoki.

Lauantai-iltapäivän aloittaa gospelbändi Exit. Exit on Suomi-gospelin pitkänlinjan bändejä, jonka pop/rock kolahtaa sekä nuoriin että aikuisiin.

Lauantain toinen bändi on KLS. Se soittaa asenteella raskasta, mutta melodista rockia. Bändin soundin tunnistaa rouheista särökitaroista ja kauniista pianomelodioista.

KLS basisti Tatu. Kuva: Veijo Lyytikäinen.

Kanavissa voi muun muassa keskustella lähetystyöstä sekä laulaa ja liikkua afro-musiikin tahdissa. Hiljentymisellekin on tilaa – lauantaina Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa vietetään Tuomasmessua.

Tulta-tapahtuman ohjelma:

• Liekki palaa, pe 27.3. 18.30