Päivän Sana 27.07.2017
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Tervetuloa Maria!

Fra Angelico: Marian ilmestys, 1400-luku. Yksityiskohta.

Neitsyt Mariasta on sanottu, että hän on Jumalan unelma ihmisestä. Hänessä Jumalan ja ihmisen suhde ilmenee puhtaimmillaan.

Katolisessa ja ortodoksisessa kirkossa Marian asema on näkyvä ja kiistaton. Mutta mikä on Jeesuksen äidin osa luterilaisessa kirkossamme?

Tätä pohditaan TT Anja Ghisellin johdolla keskustan naisten iltapäivässä 27.3. klo 14.30 alkaen.

Ihmisen perikuva

Anja Ghiselli kysyy, voisimmeko toivottaa Marian tervetulleeksi myös luterilaiseen kirkkoon. Ja jos niin teemme, mitä kaikkea Maria tulee merkitsemään omassa elämässämme?

– Marialta voimme oppia ihmisyyttä. Hän on ihmisen perikuva ja samalla esikuva, Anja Ghiselli toteaa.

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisia

Iltapäivä alkaa ruokailulla, jonka tuotto menee Naisten Pankille. Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto ja yhteisö, jossa yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa.

Naisten yrittäjyyden ja näin taloudellisen toimeentulon parantaminen on tehokkain yksittäinen keino köyhyyden poistamisessa. Naisten Pankkia naisten iltapäivässä esittelevät Anna-Liisa Kautio ja Mari Bergroth.

Naisten iltapäivän päättää pieni iltamessu Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa. Messussa on mukana liturginen tanssiryhmä Laurin sisarukset.

Naisten iltapäivä keskustassa
Keskustan seurakuntatalo
Su 27.3. klo 14.30 alkaen

Aiheena: Tervetuloa Maria

• luennoitsija TT Anja Ghiselli
  • Musiikkia: Mamma Mia -kuoro
  • Ruokailu ja kahvi 7 €
  • Naisten Pankin esittely
  • Pieni iltamessu kirkossa

Ota mukaasi huivi, jonka voit antaa eteenpäin.

Ilmoittautuminen: 16.3. mennessä:

• (ruotsalainen seurakunta)
  • , tekstiviestillä puh. 050 306 2727 (suomalainen seurakunta).

Lue lisää Mariasta:

Julkaistu 9.3.2011 10:26 | sivu pävitetty 9.3.2011 klo 10:36:59