Päivän Sana 24.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Suurella Sydämellä -vapaaehtoistyölle uusi osoite

Kirkkonummen Suurella Sydämellä -vapaaehtoispalvelu vaihtaa nettiosoitetta. Uusi osoite on

Suurella Sydämellä -tunnus ja -työtapa säilyvät ennallaan, ainoastaan osoite muuttuu.

Luo tunnukset uuteen palveluun

Pyydämme kaikkia vanhoja Suurella Sydämellä -vapaaehtoisia luomaan tunnukset uuteen palveluun. Tiedot eivät siis siirry uuteen järjestelmään automaattisesti.

Mikäli palvelussa ei juuri nyt ole sopivaa tehtävää, kannattaa ilmoittautua vapaaehtoispankkiin.

Pahoittelemme muutoksen aiheuttamaa vaivaa ja kiitämme vaivannäöstä!

Helposti mukaan vapaaehtoistoimintaan

Suurella Sydämellä -palvelun kautta pääsee vaivattomasti mukaan auttamis- ja vapaaehtoistoimintaan.

Toiminnassa tarvitaan luotettavia henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan tehtävään joko lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Tarjolla on hyvin erilaisia tehtäviä.

Kun uusi vapaaehtoinen on rekisteröitynyt palveluun, seurakunnan työntekijä ottaa häneen yhteyttä. Kahdenkeskisessä tapaamisessa vapaaehtoinen saa opastusta tehtävään.

Kirkkonummen seurakunnat ovat olleet mukana valtakunnallisessa Suurella Sydämellä -palvelussa vuodesta 2013. Nettipalvelu on yleishyödyllinen, ei-kaupallinen ja voittoa tavoittelematon vapaaehtoistöitä kokoava sivusto. Sivustoa ylläpitää Kirkkopalvelut ry.

Lisätietoja:

Siirry