Päivän Sana 25.07.2017
Jos te noudatatte lain kuningaskäskyä niin kuin se Raamatussa on: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi", te teette oikein. Mutta jos te erottelette ihmisiä, te teette syntiä.

Jaak. 2:8-9

Sinä olet ääretön – lauluja rukoushelmistä

Johanna Iivanainen on julkaissut kolme sooloalbumia ja tehnyt paljon yhteistyötä erilaisten kokoonpanojen kanssa.

Jazzlaulaja Johanna Iivanainen ja Pekka Nyman ensemble esiintyvät Kirkkonummi-päivien konsertissa perjantaina 26.8. klo 21 Kirkkonummen kirkossa.

Sinä olet ääretön -konsertissa ovat mukana myös Nuorisokuoro Merituuli sekä Laulu- ja soitinyhtye Verso.

Konsertin laulujen aiheet nousevat rippikoulussa nuorille tutuiksi tulleista rukoushelmistä. Rukoushelminauha on ruotsalaisen piispa Martin Lönnebon ideoima rannerengas, jossa jokaisella helmellä on oma merkityksensä ja rukouksensa.

Rukoukset liittävät uskon ydinkohdat ihmisen oman elämän salaisuuksiin, iloihin, suruihin sekä unelmiin. Rukoukset on kirjoittanut suomeksi Kaisa Raittila. Kirkkonummelainen muusikko Pekka Nyman on säveltänyt rukoukset lauluiksi.

Sinä olet ääretön – lauluja rukoushelmistä

Pe 26.8. klo 21