Päivän Sana 18.01.2018
Me saimme katsella hänen kirkkauttaan,
kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa.

Joh. 1:14

Seurakunta postaa ja visertää

Kirkkonummen suomalaisen seurakunta toimii sosiaalisessa mediassa. Seurakunnalla on oma sivu yhteisöpalvelu Facebookissa sekä tili mikroblogipalvelu Twitterissä.

 

Facebook-sivullaan seurakunta jakaa ajatuksia, valokuvia ja innostaa keskustelemaan. Myös seurakunnan tapahtumat ja ajankohtaiset asiat saavat osansa. Sivun kautta saa helposti yhteyden seurakuntaan.

 

Katso: seurakunnan .

Twitter @Kirkkonummensrk

 

Seurakunta avasi oman tilinsä Twitterissä tänä keväänä. Luvassa on kuvia, kommentteja ja ehkä myös twaarnoja eli 140 merkin mittaisia Twitter-saarnoja.

 

Omien viserrysten lisäksi seurakunta seuraa Twitterissä uskonnollista ja kirkollista keskustelua ja uudelleentwiittaa viestejä seuraajilleen.

 

Katso: seurakunnan Twitter-tili

Katso myös kirkko Twitterissä:

 

Kirkko Suomessa -seinä

 

Suomalaisen seurakunnan toiminta on vain pieni osa kirkon aktiivista läsnäoloa sosiaalisessa mediassa. Kirkko on satsannut viime vuosina huomattavan paljon resursseja someen.

 

Evankelis-luterilaisen kirkon Facebook-sivu on nimeltään Kirkko Suomessa. Kirkko Suomessa -seinää päivitetään joka päivä 1-3 julkaisulla. Sivulla jaetaan toivoa ja herätellään keskusteluja − toisinaan myös vaikeista aiheista. Osa sisällöistä on kepeitä ja hauskoja. 

 

Seinällä halutaan antaa tilaa ihmisille, jotka kyselevät ja etsivät. Chatissa on mahdollisuus yksityiseen, kahdenkeskiseen reaaliaikaiseen keskusteluun kirkon työntekijän kanssa.

 

Myös Liity kirkkoon -palvelua on mahdollista käyttää kirkon Facebook-sivuilla.  Palvelun käyttö ei edellytä Facebook-tunnuksia tai Kirkko Suomessa -sivun päivitysten tilaamista.

 

Katso:

Katso myös kirkko

Julkaistu 2.6.2014 13:51 | sivu pävitetty 2.6.2014 klo 15:49:28
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu