Päivän Sana 26.07.2017
Joka ei toista armahda, saa itse armottoman tuomion, mutta joka armahtaa, saa tuomiosta riemuvoiton.

Jaak. 2:13

Rakkaat joululaulut soivat Tulkoon joulu -konsertissa

Mirja Poikkeus ja hänen muusikkoystävänsä tuovat joulutunnelman ja -ilon Kirkkonummen kirkkoon torstaina 8.12. klo 19.

– Valitsin ohjelmistoon lauluja, jotka tiedän rakkaiksi kuulijoille. Sen lisäksi ne ovat tärkeitä itselleni, kertoo Mirja Poikkeus.

Tällaisia lauluja ovat esimerkiksi perinteiset Sylvian joululaulu ja Varpunen jouluaamuna.

– Perinteisten laulujen lisäksi halusin ottaa mukaan myös uudempia lauluja.

Tiesitkö Maria -laulu on muodostunut Mirjalle tärkeäksi ja rakkaaksi lauluksi.

– Tiesitkö Maria löytyy Kaarisilta-levyltäni. Laulun sanoma se, mikä minua koskettaa. Tämä laulu mielletään joululauluksi, mutta itse näen tämän sen lisäksi myös jokaiseen päivään sopivaksi, jokaiselle äidille sopivaksi lauluksi.

Laulussa kysytään, tiesikö Maria, millaisen lapsen hän sai. Tämän kysymyksen voi esittää kenelle tahansa äidille. Jokainen lapsi on ainutkertainen ihme.

Varpunen jouluaamuna on Mirjan toinen lempilaulu. Hän laulaa sen joka vuosi.

– Se kertoo minulle siitä, että kun annamme, niin saamme myös itse. He, jotka eivät enää ole täällä kanssamme, ovat kuitenkin mukanamme elämässämme. Se on lohduttava ajatus.

– Bändi koostuu ammattimuusikoista ja olen onnellinen saadessani tehdä konsertin heidän kanssaan, hymyilee Mirja.

Tulkoon joulu -konsertti

To 8.12. klo 19

• Mirja Poikkeus, laulu
  • Sini Ljungberg, sello
  • Petri Kangas, piano
  • Teemu Keränen, kontrabasso
  • Markku Perttilä, kitara

Ohjelman hinta 10 €.

Tuotto Viron kirkon lasten ja nuorten hyväksi.

Julkaistu 7.12.2016 21:37 | sivu pävitetty 7.12.2016 klo 21:48:40