Päivän Sana 27.07.2017
Anna Jumalalle uhriksi kiitos,
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Puolueiden puheenjohtajien ja kirkon arvoilta suorana videolähetyksenä

Kirkkohallitus ja Helsingin seurakunnat järjestävät Kirkon arvoilta -paneelin Helsingin tuomiokirkon kryptassa tiistaina 22.3. kello 18. Paneeli ja suora videolähetys sekä Radio Dein lähetys alkavat klo 18.30.

Mukana ovat eduskuntapuolueiden puheenjohtajat Mari Kiviniemi, Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen, Anni Sinnemäki, Paavo Arhinmäki, Päivi Räsänen, Stefan Wallin sekä varapuheenjohtaja Pentti Oinonen. Kirkon edustajina mukana ovat Kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo, Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Pauliina Parhiala sekä Turun piispa Kaarlo Kalliala.

Illan juontavat Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotuspäällikkö Iiris Kivimäki ja Lauttasaaren kirkkoherra Juha Rintamäki.

Kirkko haastaa keskusteluun

Paneelissa kirkko haastaa eduskuntapuolueiden puheenjohtajat arvokeskusteluun. Illassa keskustellaan kirkon arvoista eli vastuullisuudesta, oikeudenmukaisuudesta, totuudellisuudesta ja pyhän kunnioituksesta.

Arvoilta suorana verkossa

Arvokeskustelua voi seurata verkossa suorana lähetyksenä osoitteessa . Samoin tilaisuus radioidaan suorana lähetyksenä Radio Dein kautta.

Verkkokeskustelu suomi24.fi-palvelussa

Arvoista käydään myös verkkokeskustelua facebook-ryhmässä nimeltään Arvoilta 22.3. Illan aikana verkkokeskustelijat ovat myös suomi24.fi-palvelun Kirkko kuulolla -palstalla: .

Avoin yleisölle

Arvoilta on avoin yleisölle. Kryptaan (Kirkkokatu 18) mahtuu noin 200 osallistujaa. Kryptan ovet avataan yleisölle klo 17.30. Tilaisuus videoidaan suorana lähetyksenä myös tuomiokirkon kirkkosaliin. Kahvitus alkaa kello 18.

Julkaistu 18.3.2011 16:03