Päivän Sana 25.07.2017
Jos te noudatatte lain kuningaskäskyä niin kuin se Raamatussa on: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi", te teette oikein. Mutta jos te erottelette ihmisiä, te teette syntiä.

Jaak. 2:8-9

Pienestä siemenestä kasvaa suuri puu

Kerholaiset ja kuorolaiset säestivät rytmisoittimin evankeliumitekstin kerrontaa sunnuntaina Kirkkonummen kirkossa.
Jokainen lapsi sai viime sunnuntaina kirkosta lähtiessään pienen
sinapinsiemenen. Hyvällä hoidolla sekä sopivassa valossa ja kosteudessa siitä saattaa kasvaa suuri puu. Jännityksellä odotellaan versojen itämistä ikkunalaudalla kevätauringon paistaessa.

Pieni kukka, suuri puu, aurinkoon päin kurkottuu. Kerhossa valmistettu sinappipuu.Sunnuntaina 12.2. pidettiin perhemessut kaikissa Kirkkonummen kirkoissa. Perhe- ja päiväkerhoissa sekä lapsikuoroissa messua oli valmisteltu jo monta viikkoa.

Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa evankeliumi kuultiin soitinkertomuksena, lapset säestivät rytmisoittimin tekstiä sen edetessä. Tällaista evankeliumia ei liene aikaisemmin tässä kirkossa kuultu!

Messupassiin jonotettiin tarroja

Lapset saavat jokaisesta kirkkokäynnistä yhden tarran, näitä jonotettiin perhemessujen päättyessä.

Kun messupassiin on kertynyt viisi tarraa, lapsi saa ikioman Lapsen virsi-kirjan. Siitä löytyvät ne rakkaat lasten hengelliset laulut, joista osa on tuttuja vanhemmallekin väelle. Joukossa on uusia iloisia lasten hengellisiä lauluja.

Leena Salmensaari

Julkaistu 16.2.2012 13:40 | sivu pävitetty 16.2.2012 klo 15:28:17