Päivän Sana 23.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Retki Refsön saarelle tarjoaa iloa ja elämyksiä

Seurakunnan perhe- ja päiväkerholaisten kevätretket Räfsön leirisaareen saivat suuren suosion. Tänä vuonna leiripäiviä järjestettiin kolme: Masalan, Veikkolan ja keskustan alueen lapsiperheille.

Leiripäivässä leikittiin aikuiset ja lapset yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Edes lauantain leiripäivään osunut sade ei vienyt hymyä osallistujien kasvoilta. Kaikki olivat hyvin tyytyväisiä mahdollisuuteen päästä leirisaarelle, johon monet nyt tutustuivat ensimmäistä kertaa.

– Tuntuu kuin olisimme matkalla kaukana kotoa, totesi Piuholan perhe Veikkolasta.

Maisemat ovat Porkkalanniemen eteläkärjessä aivan erilaiset kuin Pohjois-Kirkkonummella.

Kota-kirkkoon tullessa sytytettiin kynttilöitä.

Leiripäivän ohjelmasta vastasivat seurakunnan lastenohjaajat. Tarjolla oli yhteisiä leikkejä, lauluhetkiä, satusoppea ja askartelua.

Keittiön valmistama lihamakaronilaatikko maistui ja pienimmät osallistujat nukkuivat sikeästi päiväuniaan meri-ilmassa.

Leiripäivään kuului kirkkohetki Pyhän Nikolauksen kotakirkossa, jonne käveltiin etsien luonnosta löytyviä aarteita. Niitä löytyikin paljon, kiviä, simpukoita, käpyjä ja kukkia. Näistä kaikista luonnon ihmeistä kiitettiin yhdessä Taivaan Isää.

Leena Salmensaari

Julkaistu 28.5.2009 20:15 | sivu pävitetty 29.5.2009 klo 10:48:14