Palveleva netti tukee ongelmatilanteessa

Palvelevassa netissä viestiisi vastataan viiden päivän kuluessa.

Palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon auttamispalvelu verkossa. Se pyrkii antamaan tukea henkilökohtaisissa ongelmatilanteissa.

 

Voit lähettää sinne nimettömänä ja luottamuksellisesti viestin, jossa voit kertoa mieltäsi painavista asioista.


Vastaajat ovat tehtävään koulutettuja vapaaehtoisia maallikoita, eivät ammattiauttajia. Myös he toimivat nimettömästi. Palvelun käyttö on maksutonta.

 

Kun rekisteröidyt Palvelevan netin käyttäjäksi, sinulta ei kysytä nimeä, sähköpostiosoitetta, eikä mitään muitakaan sellaisia tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa. Nimimerkin ja salasanan muodostat itse.

 

Palvelevan netin vastaajat näkevät viestisi yhteydessä ainoastaan nimimerkkisi.

 

Vastaajien vaitiolovelvollisuus

 

Vastaajat ovat sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen. Kirjoittamiasi viestejä ja niihin annettuja vastauksia eivät pääse lukemaan muut kuin vaitiololupauksen antaneet henkilöt. Niitä ei arkistoida pysyvästi eikä julkaista missään. Ne häviävät Palvelevasta netistä automaattisesti kahden kuukauden kuluttua siitä, kun olet saanut viimeisen vastauksen.

 

Asiakasta kunnioitetaan

 

Asiakkaan kunnioittaminen tarkoittaa sitä, että hänellä on oikeus kirjoittaa mistä asiasta tahansa ja hänet otetaan aina vakavasti. Vastaajat eivät tyrkytä omia neuvojaan, vaan pyrkivät tukemaan asiakasta niin, että hän löytäisi elämäänsä parhaiten sopivia ratkaisuja.

 

Palveleva netti on kirkon palvelu, jossa voidaan käsitellä myös uskonnollisia kysymyksiä, mutta ainoastaan asiakkaan aloitteesta.

 

Tutustu Palvelevaan nettiin:


 

Julkaistu 17.7.2010 20:29 | sivu pävitetty 17.7.2010 klo 20:35:20
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu