Päivän Sana 23.05.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Päiväkerhossa kavereita ja yhdessä tekemistä 2–5-vuotiaille

Seurakunnan päiväkerho on turvallinen, pieni ja kiireetön ryhmä. Päiväkerhossa leikitään, liikutaan, ulkoillaan ja askarrellaan. Jokaisella kerhokerralla pidetään pieni hartaushetki.

Kerhotoiminnassa painotetaan lapsesta välittämistä, lapsuuden ilon kokemuksia ja lapsen hengellisen herkkyyden vaalimista.

Ryhmässä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Päiväkerhossa lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi.

Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Lapsiryhmät ovat pieniä. Tutulla, turvallisella koulutetulla lastenohjaajalla on aikaa kohdata lapsi myös yksilöllisesti. Päiväkerhopaikkaa voi hakea, kun lapsi on täyttänyt kaksi vuotta.

Jokaisella kerhokerralla on vapaata leikkiä ja hartaushetki. Leikissä aikuinen on läsnä ja saatavilla.  Hartaudessa ihmetellään ja jutellaan yhdessä, kuunnellaan, katsellaan, rukoillaan ja lauletaan.

Liikkuminen, ulkoilu, käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat päiväkerhon arkea. Eväshetkessä syödään kotona reppuun pakatut eväät.

Haku päiväkerhoihin 3.4. alkaen

Kerhot kokoontuvat Laajakalliossa, Papinniityssä, Masalassa ja Veikkolassa. Päiväkerhosta peritään pieni maksu.

Syksyn 2017 päiväkerhopaikkojen haku alkaa 3.4. Tällöin aukeaa linkki syksyn hakemuksiin.

Lisätietoja: johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Nina Hotma,

Julkaistu 29.3.2017 18:38 | sivu pävitetty 31.3.2017 klo 15:05:06