Päivän Sana 29.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Naistenpäivänä tanssitaan Gospel-lattareita

Miten minä voin tänään omassa kehossani? Miten voin henkisesti? Näitä kysymyksiä mietitään tanssin lomassa Masalan kirkolla sunnuntaina 8.3. järjestettävässä naisten hyvinvointitapahtumassa.

Ihmisinä me olemme sielun, ruumiin ja hengen muodostama kokonaisuus. Luoja loi meidät ihmiset tiedostaviksi, fyysisiksi olennoiksi. Kehomme kautta voimme toimia, kiittää, osoittaa hellyyttä.

Gospel-lattareissa liikkeeseen ja musiikkiin yhdistyy armollisuus ja hyväksyntä omaa kehoa kohtaan. Ulkonäkökeskeisen ilmapiirin vastapainona on tärkeää muistaa, että jokainen meistä on omana itsenään arvokas ja yksilöllinen, Jumalan luomus.

Naisen keho kohtaa eri elämänvaiheissa monenlaisia muutoksia jo ikääntymisenkin myötä. Jokainen meistä on syntymästään saakka yksilöllinen. Miten voisin itsekin nähdä ja kokea itseni armollisesti?

Naisten hyvinvointitapahtumassa mukana gospel-lattariohjaaja Piialiina Helminen.Tanssi vahvistaa itsetuntoa

Gospel-lattareissa tanssitreeniin yhdistetään rukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Yhdessä tanssiessa itsetunto vahvistuu, ja koemme iloa kehostamme ja uuden oppimisesta.

Tanssia ohjaavat koulutetut Gospel-lattariohjaajat Piialiina Helminen ja Anna Aalto.

Ruokailun jälkeen pohditaan pastori Johanna Siltalan johdolla naisten henkistä ja hengellistä hyvinvointia.

Tapahtuma sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille naisille.

Naisten hyvinvointitapahtuman ohjelma
, Tinantie 4
Su 8.3. klo 11

• klo 11 Alkuhartaus. Mitkä gospel-lattarit?
  • klo 11.30 Tanssia
  • klo 12.30 Salaattilounas
  • klo 13.15 Naisen henkinen ja hengellinen hyvinvointi
  • klo 14 Tanssia
  • klo 15 Loppurentoutus, hartaus ja kahvi

Osallistumismaksu 10 € sisältää lounaan ja kahvin.

Ennakkoilmoittautuminen ruokailun vuoksi su 1.3. mennessä:

• Ilmoita myös erityisruokavaliot.

Julkaistu 17.2.2015 15:31 | sivu pävitetty 17.2.2015 klo 15:48:29