Päivän Sana 29.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Naisten iltapäivä: Löydä paikkasi, löydä lahjasi!

- Meitä kaikkia tarvitaan seurakunnan rakentamisessa, sanoo kouluttaja Virpi Nyman. Kuva: Rodeo.

Naisten iltapäivää vietetään Veikkolassa sunnuntaina 1.3. Talkoohengessä veikkolalaiset naiset järjestävät virkistävän iltapäivähetken ajankohtaisen teeman äärellä. Keittotarjoilu ja kotitekoiset kakut täydentävät iltapäivän antia.

Tällä kertaa Naisten iltapäivään on kutsuttu vieraaksi pastori, kouluttaja Virpi Nyman Kansan Raamattuseurasta. Hän sekä alustaa keskustelun että laulaa.

Nyman näkee seurakuntalaisissa halun löytää oma paikkansa ja tehtävänsä palvella.

– Meitä on moneen lähtöön. On heitä, joilla on taito näpeissään ja heitä, jotka eivät ole niin käteviä käytännön asioissa. On heitä, joilla on suuri ja lämmin sydän ja jotka hiljaisesti palvelevat toisia. On heitä, jotka käyttävät paljon sanoja tehtävässään ja on heitä, jotka toimivat enemmän kuin puhuvat, Virpi Nyman kiteyttää näkemyksensä seurakuntalaisten moninaisista lahjoista.

– Seurakunta on Kristuksen ruumis, jossa on monta erilaista ruumiinjäsentä, niillä kullakin eri tehtävät. Kaikkia meitä myös tarvitaan seurakunnan rakentamisessa. On suuri lahja, kun saa löytää itselleen sopivan paikan ja tehtävän.

Virpi Nyman on Kansan Raamattuseuran kouluttaja ja on kiertänyt eri puolilla Suomea pitämässä erilaisia kursseja. Häntä ajaa eteenpäin halu nähdä seurakuntalaisten laajasti osallistuvan yhteiseen työhön seurakunnan rakentamiseksi.

Naisten Iltapäivä Veikkolassa

, Kisapolku 1

Su 1.3. klo 12–16

• klo 12 Messu
    Johanna Siltala ja Anna-Maija Kuutti-Manninen sekä
    Valona-kuoro ja Johanna Salmela
  • klo 13 Keittolounas ja kakkukahvit
    Vapaaehtoinen maksu 6 €
  • klo 14 Virpi Nyman alustaa teemasta Löydä paikkasi, löydä lahjasi!

Julkaistu 12.2.2015 21:02 | sivu pävitetty 12.2.2015 klo 21:29:13