Päivän Sana 22.07.2017
Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät.

Ef. 2:19

Naisten iltapäivä: Naisena olemisen haaste

Salme Blomster on tehnyt pitkän uran terapeuttina, kouluttajana, luennoitsijana ja kirjailijana.

Veikkolassa vietetään naisten iltapäivää sunnuntaina 26. helmikuuta. Iltapäivän aihe johdattaa osallistujat miettimään omaa minäkuvaansa.

Usein kuva itsestä saattaa olla vääristynyt ja valheellinen. Moni ei sen vuoksi koe olevansa rakastettu ja tärkeä.

– Tällaiset vääristymät saattavat tiedostamattomina vaikuttaa koko elämään, sanoo terapeutti, kirjailija Salme Blomster.

Kelpaanko minä?

Salme Blomster puhuu Veikkolassa aiheesta Kelpaanko minä? Naisena olemisen haaste. Blomster on Trigonos ry:n toiminnanjohtaja.

– Jumala näkee meidät aina tärkeinä. Hänelle me olemme rakkaita ja kalliita.

– Miten voisimme korjata vääristynyttä minä-kuvaamme ja löytää sisäisen rauhan, kysyy Blomster.

Kokenut terapeutti

Salme Blomster on yhdistänyt oppimiaan terapiasuuntia ja tehnyt niistä oman, kristillisiä arvoja kunnioittavan tavan auttaa ja palvella.

Hän on työskennellyt sairaaloissa, kouluissa, työyhteisössä, seurakunnissa ja erilaisissa pienryhmissä. Hänet tunnetaan lämpimänä ja kuulijoitaan arvostavana puhujana.

Naisten iltapäivä

Veikkolan seurakuntakoTI, Kisapolku 1
Su 26.2.

• klo 12 Messu