Päivän Sana 24.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Naisten iltapäivä: naisen selviytymispaketti

Anne Pohtamo on naisten iltapäivän vieraana Veikkolassa su 26.3.

Sunnuntaina 26.3. klo 12–16 vietetään Veikkolan seurakuntakodilla naisten iltapäivää. Iltapäivän vieraana on Anne Pohtamo.

Joukko veikkolalaisia naisia on jo useiden vuosien ajan järjestänyt naisille mahdollisuuden kokoontua yhteen virkistymään, keskustelemaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta.

Tapahtuma alkaa messulla, jossa eläydytään Jeesuksen äidin Marian osaan ja pohditaan omaa kutsumusta. Messun jälkeen on tarjolla keittolounas ja kakkukahvit.

Iltapäivän vieraaksi saapuu Anne Pohtamo, joka toimii Suomen Raamattuopiston naistyön koordinaattorina.

Menestystä ja varjopuolia

Pohtamon oma elämä on ollut rikas ja mielenkiintoinen. Siihen sisältyvät nuoruuden missivuodet ja julkisuus. Hän on saanut osansa menestyksestä, mutta on kokenut myös elämän varjopuolia.

Anne Pohtamo nauttii naisten kohtaamisesta ja haluaa olla tukemassa naisten elämää, arkea ja uskoa.

Naisten iltapäivän aiheena on tällä kertaa naisen selviytymispaketti. Elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista. Sairaudet, työttömyys, ihmissuhdeongelmat ja monet muut vaikeudet uuvuttavat ja horjuttavat uskoa.

Mistä löytää lohdutusta? Miten toiset vaikeuksissa olleet ovat selvinneet eteenpäin?

Anne Pohtamo on kokenut, että Jumala on elämän tuki ja turva, kallio, joka ei murene jalkojen alta. Rukoukset kuullaan. Pohtamo muistuttaa, että myös vertaistuki, ystävät ja läheiset ovat korvaamattomia.

– Kun omat voimat ovat ihan lopussa, silloin kristityn elämässä vasta Jumalan voima pääseekin vaikuttamaan.

Naisten iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille naisille.

Naisten iltapäivä

, Kisapolku 1