Päivän Sana 27.07.2017
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Naisten ilta: Nainen sukupolvien ketjussa

Kolmen sukupolven naisia vuonna 1990.

Minkälaisia eväitä olet saanut omalta äidiltä ja isoäidiltä? Millainen lenkki sukupolvien ketjussa sinä itse olet? Mitkä ovat sukusi naisten voimavaroja, mitkä taas taakkoja?

Naiset ovat pitkään olleet suvun perinteen jatkajia. Naisista usein riippuu kenen kanssa ollaan tekemisissä ja millä tavalla.

Sukupolvien yhteydet eivät aina ole parhaat mahdolliset. Jotkut kantavat salaisuuksia ja taakkoja, jotka tunnetasolla siirtyvät sukupolvelta toiselle.

Ennen niistä ei ole pystytty puhumaan, mutta olisiko sen aika nyt. Voisitko sinä olla nainen, joka kyselee ja puhuu, katkaisee vääränlaisen perinnön?

Monet nykyajan naisista kantavat suorittamisen ja syyllisyyden taakkaa. Olemme itseämme ja toisia kohtaan armottomia. On valtava helpotus huomata, että ihmisenkokoinen elämä riittää. Meitä ennen eläneet sukupolvetkin ovat tehneet omalla paikallaan parhaansa.

Voimme olla heille kiitollisia siitä, mitä olemme saaneet ja antaa anteeksi sen, missä he ovat olleet puutteellisia. Elämä on meille lahja ja mahdollisuus, saamme ottaa sen kiitollisuudella vastaan. Saamme kiittää äideistä, isoäideistä, siskoista, ystävistä ja tyttäristä.

Lohdullista on, että juuretonkin voi löytää juuret ja paikkansa naisten ketjussa.

Naisten ilta

Pe 28.10 klo 17.30 alkaen

Naisten ilta on mahdollisuus viettää aikaa naisten kesken.

Ilta alkaa herkullisella päivällisellä, minkä jälkeen Laila Liukka alustaa sukupolvien ketjusta.

Musiikista vastaavat Jesper Autio ja Katariina Rinne.

Ennakkoilmoittautuminen tarjoilun takia 23.10.mennessä:

Päivällis- ja kahvimaksu 7 €.

Julkaistu 20.10.2016 12:14 | sivu pävitetty 20.10.2016 klo 13:44:09