Päivän Sana 24.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Naiset tanssivat Masalassa Gospel-lattareita

Tanssia ohjaavat gospel-lattariohjaajat Virpi Nyman (vas.) ja Anna Aalto.

Lauantaina 9.4. Masalan kirkolla nautitaan liikunnan ilosta lattarimusiikin tahdissa. Päivän aikana on tarjolla sekä hengellistä ravintoa että herkullinen salaattibuffetlounas kakkukahveineen. Lisäksi makupalana israelilaisten kansantanssien rytmejä.

– Jumala antoi meille musiikin lahjan. Meillä on kyky aistia ja tuottaa rytmiä, ilmaista ja purkaa tunteita liikkeen kautta, sanoo pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen.

Gospel-lattareissa korostetaan armollisuutta ja hyväksyntää omaa kehoa kohtaan.

– Nykyajan ulkonäkökeskeisen ja kriittisen ilmapiirin vastapainona on tärkeää muistaa, että jokainen meistä on omana itsenään arvokas Jumalan luomus, jatkaa Kuutti-Manninen.

Tanssi vahvistaa itsetuntoa

Gospel-lattareissa tanssitreeniin yhdistetään rukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Yhdessä tanssiessa itsetunto vahvistuu. Tapahtumassa tanssia ohjaavat koulutetut gospel-lattariohjaajat Virpi Nyman ja Anna Aalto.

Ruokailun jälkeen Anna-Maija Kuutti-Mannisen johdolla pohditaan, mitä Jeesus opetti elämisen taidosta. Iltapäivän aikana kokeillaan myös toista tanssimuotoa, israelilaisia kansantansseja.

Anna-Maija Kuutti-Manninen toivottaa kaikenikäiset ja kaikenkuntoiset naiset tervetulleiksi tapahtumaan.  Päivän aikana on mahdollisuus myös keskusteluun ja esirukoukseen.

Naisten Gospel-lattaritapahtuma pidetään
lauantaina 9.4. klo 11–15.30.

Osallistumismaksu 10 € sisältää lounaan ja kahvin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 1.4. mennessä:

• tai
  • tekstiviestillä 050 356 9041