Päivän Sana 24.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Muskariin ilmoittautuminen alkaa

Uudet musiikkileikkikoululaiset ilmoittautuvat syksyn ryhmiin 7.–11. elokuuta nettilomakkeella. Lomake avautuu näillä sivuilla lauantaiaamuna. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidä kiirettä!

Jo aiemmin mukana olleet muskarilaiset ovat ilmoittautuneet kesän aikana. Nämä paikat vahvistetaan 6.8. mennessä.

Masalassa iltaryhmiä

Tämän kauden uutuus ovat Masalan kirkon iltaryhmät tiistaisin. Muut ryhmät kokoontuvat aamupäivisin. Musiikkileikkikoulun syyskausi alkaa viikolla 33.

Muskariryhmiä on erilaisia. Ryhmiä on vauvoille ja yksivuotiaille. Lisäksi järjestetään sisarusryhmiä. Lapsien mukana muskariin osallistuu aina perheen oma aikuinen.

Opettajana ammattilainen

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan muskareita vetää Katri Korkeamaa (kuva oikealla). Korkeamaa on pätevä, kokenut musiikkileikkikoulun opettaja. Hänen oma instrumenttinsa on huilu.

– Muskarissa pieni lapsi kokee musiikin tarjoamaa yhteyttä muihin ihmisiin, kertoo toiminnasta vastaava kanttori Ilona Nyman.

Osallistuminen antaa eväitä lapsen myöhempään musiikkiharrastukseen sekä tukee hänen uskonnollista kasvatustaan.

– Musiikkileikki auttaa myös lasta tutustumaan omaan kehoonsa, sanoo Nyman.

Muskaripäivät ja toimipisteet

• Tiistai: Masalan kirkko, iltaryhmät