Päivän Sana 27.07.2017
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Merituuli kiertueella Saksassa

Merituuli konsertoi ja tutustui nähtävyyksiin Schwarzwaldissa Saksassa. Kuva Europa-park -huvipuistosta.

Nuorisokuoro Merituuli teki kanttori Tarja Viitasen johdolla konserttimatkan Saksaan kesäkuun alussa. Matkakohteena oli Lahr ja kaupungin evankelis-luterilainen seurakunta.

Kuoro konsertoi Lahrin lisäksi Hornbergissä, Gaggenaussa ja Europa-park - huvipuistossa.

Hieno kokemus oli myös osallistuminen Villingenissä pidettäviin Saksan kirkon lapsikuorofestivaaleille. Siellä toteutettiin helluntaimusikaali yhdessä n. 600 lapsikuorolaisen kanssa.

Lahrissa kuorolaiset majoitettiin paikallisten lapsi - ja nuorisokuorolaisten koteihin. Ystävälliset ja vieraanvaraiset perheet vastaanottivat kirkkonummelaiset nuoret sydämellisesti.

Etelä-Saksan kaunis Schwarzwaldin vuoristo ja historialliset, kauniit kaupungit jäivät lähtemättömästi kuorolaisten mieleen. Lahrin seurakunnan nuorisokuoro saapuu vastavierailulle Kirkkonummelle todennäköisesti vuonna 2010.

Kuorolaiset Johanna Nykänen ja Hilla Lappalainen ovat kirjoittaneet matkasta jutun, joka ilmestyy lähiaikoina.

Konsertti Lahrin Stiftskirchessä.
Konsertti Europa Parkin Skandinavia-osastolla
Merituuli vapaalla Europa-park -huvipuistossa.