Päivän Sana 30.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Merituuli Goes to Movies

Nuorisokuoro Merituuli esiintyy seurakuntatalolla suunnuntaina 11.3. klo 18.Nuorisokuoro Merituulen konsertti 11.3. tarjoaa iloisen ja mukaansatempaavan
musiikkielämyksen. Tässä vauhdikkaassa konsertissa kuullaan
kauneinta ja suosituinta elokuvamusiikkia.

– Tämä on yksi hauskimmista konserteista, mitä olemme tehneet, kommentoivat kuorolaiset konsertin ohjelmistoa.

Ohjelmassa on musiikkia muun muassa elokuvista Taru sormusten herra, Titanic, West side story, Oopperan kummitus, Sound of music ja Egyptin prinssi.

Merituulen kanssa esiintyy ammattilaisista koottu yhtye. Konsertin johtaa Tarja Viitanen. Konsertin koko tuotolla kartutetaan kuoron matkakassaa.

Merituuli kesällä USA:han

Merituuli matkustaa kesäkuussa USA:n Oregoniin PICCFEST-nuorisokuorofestivaaleille. Juhannus vietetään Seattlessa suomalaisen seurakunnan vieraana.

Seattlesta kuoro matkustaa Oregonin Eugeneen, jossa kokoontuu 11 kuoroa. Kaikki muut kuorot ovat USA:sta ja Merituuli on ensimmäinen eurooppalainen kuoro, joka on valittu tälle festivaalille.

Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii tunnettu säveltäjä ja kuoronjohtaja Bob Chilcott. Hänen johdollaan kuorot yhdessä esittävät vaativan ohjelmiston. Tämän lisäksi jokaisella kuorolla on omat esiintymisensä. Merituuli onkin valittu esiintymään Oregonin Bach-festivaaleilla.

Merituuli Goes to Movies
Keskustan seurakuntatalo
Su 11.3. klo 18
Nuorisokuoro Merituuli ja bändi.
Kahvibuffetti ja arpajaiset.
Ohjelma 10 €.

Tuotto Merituulen USA:n matkan hyväksi.

Julkaistu 6.3.2012 10:40 | sivu pävitetty 6.3.2012 klo 12:30:30