Päivän Sana 24.01.2018
Herra rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia.

2 Kor. 1:4

Lusikkaliike haastaa toimimaan Facebookissa

Kaksivuotisen Nälkä. Paha pala purtavaksi? -kampanjan symbolina on rikki purtu lusikka. Ensimmäistä kertaa Kirkon Ulkomaanavun kampanjaa käydään myös sosiaalisessa mediassa.

 

Nälästä ja äärimmäisestä köyhyydestä kärsii yli miljardi ihmistä. Joka päivä kuolee nälkään 17 000 lasta – yksi lapsi viiden sekunnin välein.

 

Ruokaturvan edistäminen on yksi Kirkon Ulkomaanavun työn tärkeimpiä päämääriä kehitysmaissa.

 

Nälkä. Paha pala purtavaksi?

 

Nälkä. Paha pala purtavaksi? -kampanja on vaikuttamiskampanja, jonka tarkoitus on herättää ihmiset huomaamaan maailman nälänhätä ja saada heidät tekemään tekoja ruokaturvan puolesta.

 

– Lusikka näkyy paitsi kampanjamateriaaleissa, myös käytännössä kaduilla, sillä jätämme lusikoita ihmisten löydettäväksi ympäri Suomea, kertoo Kirkon Ulkomaanavun viestintäjohtaja Veera Hämäläinen.

 

– Lusikoiden hukkaaminen on osa Lusikkaliikettä, joka toimii sosiaalisessa mediassa.

 

www.facebook.com/
lusikkaliikeFacebookissa fanisivu

 

Facebookissa kampanjalla on oma fanisivu nimeltä Lusikkaliike. Lusikkaliike aktivoi faninsa toimimaan paitsi sosiaalisessa mediassa, myös omassa arjessaan.

 

Lusikoiden löytäjiä kannustetaan piilottamaan lusikka uudestaan ja antamaan tästä vinkkejä Lusikkaliikkeen sivulla. Lusikan voi myös antaa eteenpäin haasteena. Fanisivu antaa tietoa kampanjan aiheista ja haastaa faninsa keskusteluun.

 

Radio SuomiPOP seuraa lusikoita

 

Lusikkaliikkeessä on mukana myös Radio SuomiPOP, joka seuraa lusikoiden liikettä ja haastaa julkisuuden henkilöitä mukaan tekoihin ruokaturvan puolesta.

 

Lisätietoja:

  • Lusikkaliike
  • Katso myös Tekoja-kampanjan
  • Kuuntele

 

 

 

 

Julkaistu 9.9.2010 23:38 | sivu pävitetty 14.9.2010 klo 11:55:36
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu