Päivän Sana 22.07.2017
Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät.

Ef. 2:19

Kuulin Hänen äänensä -konsertti tukee radiolähetystyötä

Mirja Poikkeus, Mikko Nikula ja Märyvärssy esiintyvät 27.1. klo 18 Kirkkonummen kirkossa.Mirja Poikkeus, Mikko Nikula ja kansanmusiikkibändi Märyvärssy laulavat ja soittavat sunnuntaina 27.1 klo 18 Pyhän Mikaelin kirkossa iloisia sävelmiä Jumalan etsimisestä ja löytämisestä. Konsertilla tuetaan radiolähetystyötä Intiassa.

Mirja Poikkeuksen heleä ääni tunnetaan myös eri puolella Suomea. Monet radiokanavat soittavat hänen levyjään. Mirja laulaa konsertissa Kaarisilta-levyltä lauluja, jotka kertovat hänen sydämensä tunnoista.

Mirjaa säestävät Mari Sirén flyygelillä, Lea Kujanpää huilulla sekä Mikko Nikula kitaralla.

Kirkkonummelle vasta muuttanut Mikko Nikula laulaa ja soittaa kitaralla elämää ja uskoa pohdiskelevaa melodista folk-gospelia. Hän on 15 vuotta laulanut ja tehnyt levyjä myös etnorockia soittavassa bändissään Mikko Goes to Haven.

Märyvärssy on yhdeksän nuoren kansanmusiikkibändi, joka soittaa musiikkia eri puolilta maailmaa soittiminaan: banjo, flyygeli, harmoni, huilu, kitara, klarinetti, mandoliini, perkussiot, sello, sähköbasso, tinapilli, sello ja viulu. Bändi sai alkunsa Suomen Raamattuopiston musiikkilinjalla 2011–2012.

Sanansaattajat tukee Intiassa 18 kielellä tehtävää radiotyötä sekä hindinkielistä tv-työtäRadiolähetystyötä Intiassa

Konsertin ohjelman myynnistä saatavilla tuloilla tuetaan maailman suurimman kristillisen radiolähetysjärjestön Trans World Radion Intian osaston toimintaa.

Suomalainen lähetysjärjestö Medialähetys Sanansaattajat (SANSA) on TWR Indian yhteistyökumppani. SANSA tukee Intiassa 18 kielellä tehtävää radiotyötä sekä hindinkielistä tv-työtä.

Kuuntelijapalautteet kertovat siitä, kuinka intialaiset ovat kuulleet Jumalan sanaa radiosta. TWR:n toimistoihin saapuu kuukaudessa 25000 intialaisten lähettämää palautetta. Viikoittain kerrotaan uuden seurakunnan syntymisestä.

Hanna-piiri tukee tamilinkielisiä ohjelmia

Masalan kirkossa joka toinen keskiviikko kokoontuva Hanna-rukousryhmä tukee tamilinkielisiä Naiset Toivon Lähteellä -radio-ohjelmia. TWR tuottaa ja radioi Naiset Toivon Lähteellä -ohjelmia (Women of Hope) 60 kielellä.

Hanna-työ on osa SANSAn naistyötä ja myös osa maailmanlaajaa TWR:n rukousliikettä. Hannat 123 eri maassa elävät kärsivien naisten rinnalla, rohkaisevat ja valavat toivoa.

Kuulin Hänen äänensä -konsertti

Su 27.1 klo 18

Konsertin yhteydessä on mahdollisuus ostaa esiintyjien levyjä ja SANSAn tuotteita. Konsertin järjestävät Kirkkonummen suomalainen seurakunta ja Medialähetys Sanansaattajat. Juontajana toimii Sari Palmu.

Katso myös:

Julkaistu 23.1.2013 15:50 | sivu pävitetty 23.1.2013 klo 16:42:44