Päivän Sana 30.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Kaarisilta-konsertilla varoja Paldiskin kirkon korjaukseen

Mirja Poikkeus laulaa konsertissa kappaleita uudelta Kaarisilta-levyltään.Mirja Poikkeuksen Kaarisilta-konsertin tuotolla rahoitetaan virolaisen Paldiskin kirkon ikkunaremonttia. Konsertti pidetään Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa torstaina 19.4. klo 19.

Vuonna 1841 rakennettu Paldiskin Nikolain kirkko tarvitse apua. Kirkko sijaitsee tuulisella meren rannalla. Kirkon ikkunat ovat menneet hyvin huonoon kuntoon, siksi sisällä on talvella kosteaa ja kylmää.

Kallis entisöinti

Koska osa ikkunoista on peräisin kirkon rakennusajalta, niiden entisöinti on kallista. Suuri osa ikkunoista pitää uusia kokonaan. Ikkunaremontin budjetti on lähes 100 000 euroa.

Vuonna 1841 rakennetun Paldiskin Nikolain kirkon ikkunat ovat menneet hyvin huonoon kuntoon.Paldiskin seurakunta ponnistelee saadakseen kirkkoonsa uudet ikkunat. Seurakunta on kuitenkin hyvin pieni, omilla varoillaan se ei haasteesta selviydy.

Kirkkonummen ystävyysseurakunta

Jo monta vuotta seurakunta on järjestänyt konsertteja ikkunaremontin rahoittamiseksi. Konserteissa on esiintynyt tunnettuja virolaisia muusikoita. Kaarisilta-konsertti liittyy hyväntekeväisyyskonserttien sarjaan.

Paldiski sijaitsee Suomenlahden etelärannalla vastapäätä Porkkalanniemeä. Paldiskin seurakunta on Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan ystävyysseurakunta.

Kaarisilta-konsertti
Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1
To 19.4. klo 19

• Mirja Poikkeus, laulu
  • Petri Kangas, piano
  • Pekka Nyman, lyömäsoittimet
  • Heikki Pohto, puhallinsoittimet

Ohjelman hinta 10 €

Kuuntele

Katso myös:

Haluatko antaa lahjoituksen ikkunaremonttiin?

Julkaistu 17.4.2012 13:31 | sivu pävitetty 23.4.2012 klo 11:14:43