Päivän Sana 23.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Kivikirkkojen vaellus tänä vuonna kaksipäiväinen

Kirkkovaellukset kasvattavat nopeasti suosiotaan. Kuva Pyhän Henrikin vaellukselta. Kuva: KuvaKotimaa / Matti Karppinen.Jo kahtena vuonna toteutettu Kivikirkkojen vaellus Kirkkonummelta Siuntioon saa tänä vuonna uuden etapin Siuntiosta Lohjalle. Vaellus järjestetään 13.–14.9.

Lähtöä varten kokoonnutaan lauantaina 13.9. klo 8.30. Lyhyen hartauden jälkeen suunnataan Meikon alueelle, jonka kautta vaelletaan Siuntioon.

on majoittuminen, päivällinen sekä mahdollisuus saunaan ja uimiseen.

Sunnuntaina aamupalan (klo 8.20) jälkeen kävellään , jossa pidetään jälleen pieni hartaushetki ennen päivän vaellusta.

Kiipeämme päälle ja sieltä alas pohjoiseen ja . Lohjalle saavutaan noin klo 16.30. Paluukyyti Siuntion kautta Kirkkonummelle lähtee
noin klo 17.

Majoituspaketit Siuntion kylpylässä:

• Standard-huone, jaettu kahden hengen huone: 79 € / henkilö
  • Standard-huone yhdelle: hinta 114 €
  • Standard-huone kolmelle hengelle, jolloin huoneeseen sijataan lisävuode huoneen sohvasta: 72 € / henkilö.

Pakettiin sisältyy majoitus, päivällinen, aamupala, retkieväs sunnuntaille ja uinti- ja saunomismahdollisuus. Majoitusvaraukset tehdään vaellukselle ilmoittautumisen yhteydessä. Jokainen maksaa oman osuutensa suoraan .

Paluukyydistä kerätään sunnuntaina kuljetusmaksu käteisenä, Lohja–Siuntio 5 €, Lohja–Kirkkonummi 10 €. Muita maksuja vaelluksesta ei ole. Vaeltajat huolehtivat itse eväistään.

Vaellukselle on mahdollisuus tulla myös vain yhdeksi päiväksi. Jos vaeltaa vain lauantaina Kirkkonummelta Siuntioon, tulee itse huolehtia kuljetuksesta takaisin Kirkkonummelle.

Vaelluksen oppaana toimii pastori Panu Pihkala. Mukana ovat myös pastori Tuula Peura Kirkkonummelta sekä pastorit Ismo Turunen ja Kirsi Erkama Siuntiosta.

Ilmoittautumiset sähköpostilla:

• (Kirkkonummi)
  • (Siuntio)

Elokuun lopulla vaeltajille postitetaan vaelluskirje, jossa on käytännön ohjeita vaellukselle varustautumisesta.

Julkaistu 12.6.2014 16:40 | sivu pävitetty 12.6.2014 klo 16:57:28