Päivän Sana 24.07.2017
Herra on kansansa voima,
voideltunsa apu ja turva.

Ps. 28:8

Kirsi Rostamo: Nainen, armahda itsesi

Kirsi Rostamo Naisten iltapäivässä Veikkolan seurakuntakodilla su 13.2. klo 12 alkaen.

Elän nyt viisikymppisenä ruuhkavuosia, kun tyttäreni on 5-vuotias ja vastuullani on perheen lisäksi Radio Dei. Kun sovittelee miehen kanssa työaikoja, vie ja hakee lasta, hoitaa omaa terveyttä, yrittää tavata lähiomaisia, niin päivän tunnit eivät tahdo riittää.

Oman arjen pyörittämisen lisäksi naiseen kohdistuu paljon sanattomia odotuksia. Pitäisi olla koti siistinä, pullan tuoksua ja herkkuja keittiössä, huoliteltu ja nuorekas ulkonäkö ja pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tekniikasta.

Kaiken suorittamisen keskellä painetta tulee jopa hyvän elämän vaatimuksista. Kaiken shown keskellä kun pitäisi olla vielä flowta ja slowta.

Parikymmentä vuotta sitten kokemani burnoutin jälkeen tunnistan onneksi rajani. Loppuun palamiseen liittyi myös hylätyksi tulemisen kokemus ja ehdottoman rakkauden kaipuu. Kun löysin armahtavan Jumalan, opin antamaan itsellenikin anteeksi.

Radiotyöstäkin on ollut apua, sillä suorassa lähetyksessä on keskityttävä vain siihen, mitä sanoo ennen seuraavaa biisiä. Yritän myös elämässäni keskittyä siihen mitä juuri nyt olen tekemässä eikä turhia murehtia tulevaa – aikansa kutakin periaatteella.

Tule mukaan naisten iltapäivään yhdessä pohtimaan, miten löytyy ilo ja armo naisen elämään!

Kirsi Rostamo

toimittaja, Radio Dein toiminnanjohtaja

Naisten iltapäivä

, Kisapolku 1

Su 13.2. klo 12 alkaen

Aiheena: Nainen, armahda itseäsi vaatimusten keskellä.

• klo 12 messu
  • klo 13 salaattilounas ja kakkukahvit, 7 €