Päivän Sana 27.07.2017
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Kesäpiiri virkistää

Kuva: Terho Haataja.Jo joutui armas aika ja suvi suloinen! Suvi on kauneimmillaan, joten nyt on mahdollisuus tulla kesäpiiriin virkistymään ja yhdessä toisten kanssa pohtia asioita maan ja taivaan väliltä.

Kesäisen luonnon keskellä jokainen meistä voi tuntea kauneutta, iloa, rauhaa, yllätyksellisyyttä.

Kun tutkii luontoa, tulee niin monta kertaa yllätetyksi: pienet mönkijät maan pinnalla, perhosten liitelyt kukista toisiin, lintujen tepastelut ja luritukset, supussa olevien kukkien terälehdet illan viileydessä. Jumalamme on luonut kaiken tämän. Me saamme kaikesta iloita ja kiittää häntä.

Ihminen kaipaa myös sitä, että hän tulee nähdyksi ja että hänet tunnetaan. Luoja tietää, millaista tekoa hänen ikioma, ainutlaatuinen ihmisensä on. Voimme asettua hänen tutkimuspöydälleen. Hänen tutkimusmenetelmänsä ovat myötätunto ja rakkaus. Hän tarkastelee meitä rakastavin, hyväksyvin silmin. Rakkaus on avain ihmisen salaisuuteen.

Isämme tuntee jokaisen ihmisen, sillä hän ei ole seuraillut meidän elämäämme vain etäältä. Hän on sitoutunut sinuun ja minuun, meihin kaikkiin. Hän haluaa luoda lämpimän ja läheisen suhteen meihin. Isä ei koskaan hylkää luotujansa. Hän iloitsee jokaisesta. Tarttukoon tämä ilo ja rakkaus meihin kaikkiin.

Aikuisten kesäpiiri keskustassa

, Seurakunnantie 1

Aikuisille tarkoitettu kesäpiiri kokoontuu kesäkuukausina joka torstai klo 14.
Jokaisessa kokoontumisessa on alustus, jonka pohjalta keskustellaan.

Kesäkuun aiheet:
• To 26.6. klo 14 Älä stressaa turhaan! Ritva Karikoivu