Päivän Sana 26.04.2017
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Aam. 8:11

Kaakaokerho: Katsokaa sirkuskulkuetta!

Upeat sirkusvaunut ajajineen saapuvat.

Veikkolan kaakaokerhon kevätjuhlassa raikui iloinen laulu. 1.–2. luokkalaiset kerholaiset olivat suunnitelleet kevätjuhlan, jonka pääosassa olivat metsän eläimet.

– Juhlan lähtökohtana olivat lasten omat ideat, kertoo lastenohjaaja Sari Koski.

Kevään aikana kerholaiset olivat askarrelleet ja ommelleet yhdessä ohjaajien kanssa muurahaisia, perhosia, sirkusvaunut sekä maalanneet upeat sirkus- ja metsälavasteet yhdessä Raunin, Annan, Matin ja Riittaleenan ohjauksella.

Jokainen lapsi sai itse valita, mitä haluaa tehdä yhteiseen juhlaan. Osa lapsista halusi leipoa, joten heidän kanssaan syntyivät juhlan herkulliset suolaiset ja makeat tarjottavat.

Muurahaisten pesässä on tungosta.

Juhlapöydät oli koristeltu itse valmistelluin pöytäliinoin. Kaikki oli valmista yhteiselle illanvietolle.

Ensimmäinen kummi kaakaokerhoon

Illan yllätyksenä oli kerho-ohjaaja Rauni Hietasen juhla hänen jäädessä nyt eläkkeelle vapaaehtoistyöstä.

– Aloitin työt vuonna 2003 ja lähdin tekemään jotain aivan uutta, muistelee Rauni.

– Nykyisin ei mene päivääkään, etten näkisi entisiä ja nykyisiä kerholaisia. Vanhimmat kerholaiset ovat jo rippikouluiässä. On ollut ilo saada tehdä työtä lasten kanssa. Olen saanut paljon.

Rauni Hietanen, Veikkolan kaakaokerhon ensimmäinen kummi.

Juhlassa Raunille luovutettiin ensimmäinen kaakaokerhon kunniakirja.

Lopuksi laulettiin suvivirsi. Nyt oli aika saattaa vanhemmat ja sisarukset kahvipöytään. Ilonen puheensorina täytti tilan.

Nina Hotma

Julkaistu 4.6.2010 22:54 | sivu pävitetty 4.6.2010 klo 23:15:55