Päivän Sana 18.01.2018
Me saimme katsella hänen kirkkauttaan,
kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa.

Joh. 1:14

Jouluradio tuo joulumielen

Jouluradio tuo juolumielen koteihin ja työpaikolle jo kahdeksantena vuonna peräkkäin. Toivontuottajien Jouluradiossa soivat tuhannet joululaulut. Musiikki jatkuu Jouluradion taajuudella sunnuntaihin 10.1.2011 asti.

 

Jouluradiosta on kasvanut puolivaltakunnallinen kanava, joka tavoittaa kolme miljoonaa kuuntelijaa analogisesti.

 

Pääkaupunkiseudulla jouluradiota kuunteli peräti 13,6 prosenttia kaikista radiokuuntelijoista, koko maassa kuuntelijoita oli 12,5 prosenttia. Joka vuosi myös internetissä tehdään uusia kuuntelijaennätyksiä.

 

Jouluradion toivekonsertti lauantaisin

 

– Koska joulu on koko kansan juhla, musiikista löytyy niin ylevää kuin maanläheistäkin. Jouluradion tuhansien kappaleiden kirjastoa ryyditetään uusimmilla levytyksillä ja niistä laitetaan soimaan osuvimmat tulkinnat. Kanavan saundissa on kaikille tuttuja joululauluja, tunnetta ja joulunajan taikaa, Jouluradion musiikkipäällikkö Mikko Huotari linjaa.

 

Monen toive täyttyy, kun tänä vuonna ensimmäistä kertaa Jouluradion historiassa kuuntelijat voivat päästä taajuuksille kertomaan terveisiään ja kuuntelemaan toivejoulumusiikkiaan. Jouluradion toivekonsertti kuullaan lauantaisin kello 14 ja sen uusintalähetys on sunnuntaisin kello 18 alkaen.

 

– Tälläkin tavalla voi jakaa hyvää joulumieltä ja kertoa läheisilleen ajattelevansa heitä. Terveiset kulkevat radioaalloilla ja erityisesti netin kautta maailman joka kolkkaan, kertoo ohjelman toimittaja Outi Ikonen Toivontuottajista.

 

Kuulijat voivat toivoa kappaleita ja lähettää tervehdyksiään Jouluradion verkkosivujen kautta , sähköpostilla: tai Jouluradion Facebook-fanisivun kautta. 

 

Kaksi uutta nettikanavaa

 

Uutta Jouluradiossa ovat myös kaksi nettiradiokanavaa, perinteisen Jouluradio.fi:n rinnalla netissä soivat perheen pienimmille suunnattu Pikku jouluradio sekä kauneimpia ja suosituimpia jouluklassikkoja soittava Rakkaimmat joululaulut -nettiradio.

 

Näitä kaikkia pääsee kuulemaan joko osoitteesta tai pääkaupunkiseudun seurakuntien yhteisen jouluportaalin kautta. Jouluradion voi pistää soimaan nyt myös

 

Jouluradiolle tehdään tänä vuonna iPhone-sovellus, jonka iPhonen käyttäjät voivat ladata iTunesin AppStoresta.

 

Jouluradion taajuudet

 

Kirkkonummen lähialueilla jouluradio kuuluu seuraavilla analogisilla taajuuksilla:

  • Espoo 103,1 MHz
  • Helsinki 102,4 MHz
  • Lohja 103,1 MHz
  • Vantaa 102,4 MHz 

 

Lisätietoja

 





Julkaistu 1.12.2010 11:56 | sivu pävitetty 1.12.2010 klo 15:19:53
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu