Päivän Sana 25.07.2017
Jos te noudatatte lain kuningaskäskyä niin kuin se Raamatussa on: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi", te teette oikein. Mutta jos te erottelette ihmisiä, te teette syntiä.

Jaak. 2:8-9

Jouluradio aloittaa ensimmäisenä adventtina

Toivontuottajien Jouluradio palaa eetteriin ensimmäisenä adventtina eli
sunnuntaina 27. marraskuuta. Joulumusiikki soi tänä vuonna aina tapaninpäivään
saakka.

Jouluradio ja sen musiikki saavat uutta ilmettä, kun kanavan uutena musiikkipäällikkönä aloittaa Mika Saarelainen. Hän on Ylen radiokanavien tunnettu ääni ja tuttu myös Ylen Aamu-tv:stä.

– Olen iloinen siitä, että saan olla tarjoamassa kuuntelijoillemme tuhdin annoksen perinteisiä joululauluja, mutta ajattelin heittää mukaan myös mausteeksi harvinaisia sovituksia tutuista melodioista ja muutaman yllätyksenkin, Saarelainen kertoo.

Joulumusiikin pää-äänenkannattajasta Jouluradiosta on kasvanut puolivaltakunnallinen kanava, jota kuunnellaan internetin kautta myös ulkomailla. Viime vuonna Jouluradiolla oli 250 000 kuuntelijaa ja lisäksi noin 150 000 nettikuuntelijaa kaikkiaan 118 maasta.

Joulutoiveet joka lauantai

– Tämän vuoden musiikkivalikoiman voisi kiteyttää yhteen sanaan eli laatuun. Koska lähetys on pääosin juontamatonta joulumusiikkivirtaa, haluan, että vain paras tavoittaa kuulijamme, toteaa Mika Saarelainen.

Joululaulutoiveet on ohjelmistossa tänäkin vuonna joka lauantai. Lisäksi toivemusiikkia soitetaan myös jouluaattona aamupäivällä.

– Erikoisuutena teemme torstaina 22.12. parin tunnin suoran lähetyksen joululahjavalvojaisista, missä lahjojen käärimisen ohella tavataan tunnettuja vieraita. Olen ylpeä siitä, että mukaan on lupautunut ainakin Helsingin piispa Irja Askola.

FM-taajuus: 103,1 MHz
Siirry nettiradioon: