Päivän Sana 23.07.2017
Jeesus sanoi: "Yksi sinulta puuttuu. Mene ja myy kaikki, mitä sinulla on, ja anna rahat köyhille, niin sinulla on aarre taivaassa. Tule sitten ja seuraa minua."

Mark. 10:21

Joulun Lahja -konsertti tukee apua tarvitsevia

Lions Club Kirkkonummi - Kyrkslätt / NICE ry ja Nuorisokuoro Merituuli pitävät perinteisen joukonserttiin Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa 18.12. Konsertin solistina laulaa Mirja Poikkeus.

– Joulun kiireiden keskeltä aikaisempiin konsertteihimme tulleet kuulijat ovat kiittäneet konsertin tunnelmaa, jonka avulla voi jo alkaa hiljentyä joulun viettoon, kertoo Mirja Poikkeus.

– Tänä vuonna omista soololauluistani löytyy mm. uusi Jukka Salmisen laulu Hiljaa tulet lähelleni, jonka teksti erityisesti koskettaa itseäni. Omassa ohjelmistossani on monien tunnettujen lauluntekijöiden, kuten Petri Laaksosen ja Pekka Simojoen lauluja.

– Toki mukana on myös perinteisempää joulumusiikkia.

– Esitän mielelläni lauluja, jotka ovat yleensä aina rauhallisia ja koskettavia. Siten toivon pystyväni välittämään joulun viestin kuulijoille, Mirja sanoo.

Merituulen raikkaat äänet soivat joulun riemua.

Tänä vuonna Merituulen ohjelmistossa on uusia, iloisia lauluja, kuten Mele kalikimaka – havaijilainen joululaulu.

– Yksi konsertin helmistä on uusi sovitus tutusta joululaulusta Varpunen jouluaamuna, kuvailee kuoronjohtaja Tarja Viitanen.

– Kesäkuun konserttimatka Etelä-Saksaan toi kuorolle aivan uutta esiintymisvarmuutta ja rohkeutta tulkintoihin, iloitsee Tarja.

Konsertin muusikoita ovat huilisti Maija Huuskonen, pianisti Antti Ahola ja lyömäsoittaja Sami Koskela. Sovitukset ovat pääosin Tarja Viitasen käsialaa.

Konsertin tuotto hyväntekeväisyyteen

Lions Club Kirkkonummi - Kyrkslätt / NICE ry jatkaa vuotuista konserttiperinnettä, jonka tuotolla tuetaan apua tarvitsevia kirkkonummelaisia lapsiperheitä sekä kirkkonummelaisten diabeetikkolasten virkistystoimintaa.

Joulun Lahja -hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään nyt viidettä kertaa.

Joulun Lahja -konsertti
To 18.12. klo 19
Ohjelmamaksu:

10 € aikuisilta, 5 € lapsilta, perhelippu 20 €.

Konserttiohjelmia saa ovelta ennen konsertin alkua ja etukäteen Mirja Poikkeukselta:
sähköposti:

Ohjelmia voi ostaa myös Merituuli-kuorolaisilta.

Julkaistu 10.12.2008 16:26 | sivu pävitetty 10.12.2008 klo 16:57:38