Päivän Sana 26.07.2017
Joka ei toista armahda, saa itse armottoman tuomion, mutta joka armahtaa, saa tuomiosta riemuvoiton.

Jaak. 2:13

Joulukuvaelmat kiehtovat mielikuvitusta

Enkelit ja pyhä perhe Ljunghedan päiväkodista.

Viime viikolla Kirkkonummen kirkoissa vietettiin päivähoidon joulukirkkoja. Päiväkotien lapset olivat mukana järjestämässä kirkkohetkiä. Pienet kertoivat lauluilla ja kuvaelmilla toisilleen joulun lapsesta.

Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa oli muun muassa Ljunghedan päiväkodin lapsien muodostama elävä seimi, jossa paimenet ja enkelit ihmettelivät pyhää perhettä.

Kuvaelmat ja seimet kiehtovat silmin nähden lasten mielikuvitusta. Näyttelijät ottavat roolinsa tosissaan – arvokkaasti ja virnuilematta.

Yhdeksäntoista joulukirkkoa

Seurakunta kutsui kirkkohetkiin kaikki Kirkkonummen suomenkieliset päiväkodit. Suurin osa osallistui. Mukana oli myös paljon perhepäivähoitoryhmiä.

Ravalsin päiväkodin väki herkisteli joululaululla.

Päivähoidon joulukirkoja järjestettiin keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa yhteensä 16 kappaletta. Lisäksi päiväkerhoilla oli kolme omaa joulukirkkoa.

Aattona joulukuvaelmia

Myös muut kuin päivähoitolapset pääsevät joulun aikaan katsomaan kuvaelmaa.
Jouluaattona vietetään Kirkkonummen, Haapajärven ja Masalan kirkoissa yhteensä viittä perheiden aattohartautta, joihin sisältää joulukuvaelma.

Tarkempia tietoja .

Enkelit ilmestyvät Ljunghedan paimenille.

Seimiä seurakuntataloilla

Seimiasetelmia on rakennettu moniin seurakunnan tiloihin. Ainakin keskustan seurakuntatalolla, Veikkolan seurakunta kodilla ja Masalan kirkossa voi käydä lasten kanssa katsomassa seimeä.

Seimet ovat nähtävillä aina, kun kyseinen kiinteistö on auki. Aukiolo kannattaa varmistaa ennakkoon.

Timo Merensilta

Julkaistu 16.12.2008 12:33 | sivu pävitetty 16.12.2008 klo 14:59:17