Päivän Sana 20.01.2018
"Hän on lähettänyt minut
ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman,
julistamaan vangituille vapautusta
ja sokeille näkönsä saamista,
päästämään sorretut vapauteen
ja julistamaan Herran riemuvuotta."

Luuk. 4:18-19

Näe ja kuule joulu verkossa

Joulunaikaan saa tuntumaa netissä. Kristillinen joulu välittyy verkon kautta. Jouluiset sivustot avautuvat ensimmäisenä adventtina.


Jouluradion sävelet soivat verkossa

 

Suosittu aloittaa tauottoman joulumusiikkikimaran adventtisunnuntaiyönä 30.11. kello 00.00. Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Seinäjoella ja Rovaniemellä kuuluvien radiotaajuuksien (103,1 MHz) lisäksi jouluradio kajahtaa myös verkossa.

 

Osoitteessa  soivan jouluradion musiikki koostuu perinteisistä joululauluista ja sävelmistä, niiden uusista ja kokeellisistakin sovituksista sekä ulkomaan tuulahduksista.

 

Viime vuonna jouluradiota kuunteli internetin kautta yli neljännesmiljoona kansalaista. Jo kuudetta kertaa soiva jouluradio kaikuu taajuuksilla aina loppiaiseen saakka.

 

Joulukirkko.fi muistuttaa joulun sanomasta

-sivusto virittää kristilliseen joulunviettoon. Jouluperinteitä ja juhlapyhien taustaa valottavien tekstien lueskelun lomassa sivustolta voi kätevästi lähettää sähköisiä joulukortteja läheisilleen.

 

Sivuille voi myös lähettää yhteiseksi iloksi omia valokuvia joulutervehdysten kera. Lisäksi kotikokit voivat jakaa joulukirkon sivuilla herkullisimpia jouluruokareseptejään.

Joulukirkko.fi:ssä on tänä vuonna kolme bloggaajaa. Jouluun valmistautumisestaan kertovat teatterin sekätyöläinen, Unicefin Hyvän tahdon lähettiläs Rainer Kaunisto Helsingistä ja Suomen lähetysseuran työntekijä Kati Keski-Mäenpää Etiopiasta.

 

Ruotsiksi sivustolla tarinoi kirkkonummelainen tiedottaja Sheila Liljeberg-Elgert Esbo svenska församlingista.

 

Evl.fi kokoaa verkon joulutarjonnan

Tietoja seurakuntien ja järjestöjen joulusivustoista ja palveluista on koottu osoitteeseen . Jouluaiheisilta sivuilta löytyvät myös linkit muun muassa Turun ja Kaarinan sekä Kuopion seurakuntien sivujen joulukalentereihin.

 

Samasta verkkopalvelusta löytyy , jossa voi kuunnella ja katsella erilaisia joulun sanoman äärelle johdattavia hartauksia, rukouksia sekä mietiskelytekstejä.
avautuu 28.11.

 

Kirkon tiedotuskeskus / Annika Saarikko


Linkit jouluaiheisille sivustoille:

 (Oulun seurakuntayhtymä)

 (Toivontuottajat)

 (Espoon, Helsingin, Oulun ja Vantaan seurakunnat)

 

Julkaistu 28.11.2008 15:35 | sivu pävitetty 1.12.2008 klo 10:43:2
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu