Päivän Sana 27.07.2017
täytä lupauksesi Korkeimmalle.

Ps. 50:14

Joel Hallikainen: Tule näkyväksi

Joel Hallikainen tunnetaan kuulijaansa lähelle tulevana esiintyjänä.
Joel Hallikainen laulaa ja puhuu kasvamisen kivuista, hengellisestä etsimisestä sekä uskosta Yhteisvastuu-konsertissaan Tule näkyväksi Kirkkonummen kirkossa 7. maaliskuuta.

Hallikainen on etsinyt elämäänsä suuntaa.  Oma isättömyys, elämä viisilapsisen perheen isänä, kasvukivut, usko ja Jumalan rakkaus antavat syvyyden illan lauluille.

– Näkyväksi tuleminen on Jumalan ihmiseen asettama syvin tarve, jolla hän kutsuu meitä yhteyteen, sanoo Hallikainen.

Yleisö valitsee laulut

Konsertissaan Joel Hallikainen haluaa kutsua kuulijansa mukaan löytöretkelle hetkeen, olemaan läsnä ja totta.

Tule näkyväksi -konsertissa yleisö valitsee illan laulut kymmenien hengellisten laulujen listalta. Ainutkertainen, vielä kirjoittamaton ilta syntyy yleisön ja Joelin yhteydestä.

Yhteisvastuu torjuu ylivelkaantumista

Yhteisvastuu 2012 torjuu ylivelkaantumista Suomessa. Yhteisvastuun tuella tarjotaan taloudellisissa vaikeuksissa oleville ihmisille matalakorkoisia pienlainoja yhteistyössä Takuu-Säätiön kanssa.

Yhteisvastuu 2012 ulkomaan kohde on Uganda, jossa Yhteisvastuu tukee uutta elämää aloittelevissa kyläyhteisöissä säästö- ja lainaryhmiä, joiden jäsenille opetetaan taloudenhallinnan ja toimeentulon hankkimisen perustaitoja.

Keräyksen teemana on Pienestä kiinni – kuka tahansa voi pudota velkakuiluun.

Joel Hallikaisen Yhteisvastuu-konsertti
Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko